Siaran Lansung Live Kuching City vs Terengganu Liga Super (LS21) 26 Ogos 2023

Perlawanan hari kedua menyaksikan perlawanan antara pasukan Kuching City FC melawan pasukan Terengganu FC yang merupakan perlawanan pusingan kedua dalam saingan Liga Super 2023.

Kuching City vs Terengganu

Pada pusingan pertama awal liga Terengganu vs Kuching City LS8, Skuad Sang Penyu berjaya meraih 3 mata penuh dengan 2 gol tanpa balasan oleh Skuad The Cats. 

Prestasi pasukan Terengganu FC dalam 5 perlawanan terakhir beraksi dengan cemerlang tanpa kalah. 3 perlawanan terakhir berakhir dengan seri. Mengikut rekod terkini, pasukan Terengganu berada di tempat keenam dengan 32 mata. 

Manakala pasukan Kuching City kini berada di tempat tercorot dalam liga. Mungkinkah bermain di halaman sendiri pada perlawanan ini akan memberikan semangat buat skuad The Cats untuk mempamerkan aksi cemerlang sekaligus berjaya meraih mata bagi memperbaiki kedudukan dalam carta. 

Hanya beza 1 mata di belakang pasukan Kelantan FC.

Kuching City vs Terengganu (LS21)

Waktu siaran : Jumaat, 26 Ogos 2023, jam 4:45 petang
Tempat : Stadium Negeri, Kuching Sarawak
Siaran TV/ Platform penstriman : Astro Arena Bola (CH803), Astro GO dan Sooka

Siaran Lansung Live Kuching City vs Terengganu Liga Super (LS21) 26 Ogos 2023

Info Tiket perlawanan Kuching City FC vs Terengganu FC

Pembelian tiket untuk perlawanan Liga Super antara pasukan Kuching City FC dan Terengganu FC yang berlansung pada hari Sabtu, 26 Ogos 2023 di Stadium Negeri boleh mendapatkan tiket melalui laman web rasmi tickethotline.com.my.

Siaran Langsung dan Live Streaming Kuching City FC vs Terengganu FC Liga Super 26 Ogos 2023 LS21

Penonton di rumah boleh menyaksikan Siaran Lansung antara Kuching City vs Terengganu dari Stadium Negeri, Kuching Sarawak menerusi saluran 803 Astro Arena Bola dan Astro GO.

Tonton secara online menerusi platform Sooka seawal jam 4:15 petang bermula dengan siaran pra rancangan dengan langganan pas perlawanan berharga RM7.90.

Keputusan masa penuh perlawanan Kuching City vs Terengganu Liga Super 2023 (LS21)

Keputusan perlawanan antara Kuching City vs Terengganu dalam saingan LS21 secara langsung/ live score akan dikemaskini sehingga tamat masa penuh perlawanan

FT : KUCHING CITY FC/ KUC (0) - (2) TERENGGANU FC/ TER
 S. Nizam 42'
 E. N. Shakir 55'

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri.
Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan.
Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan.
Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum. Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.