Showing posts from November, 2014

Shopping Di IKEA

S eperti yang dirancang, lepas husband habis seminar terus gerak ke IKEA, Damansara . Punyalah lama plan nak pergi b…

Big Hero 6

Setelah sekian lama tak tengok wayang, so warm up dengan cerita Big Hero 6. Warm up lah sangat kan. Kiranya entry back…

Rahsia Emas

Bila harga emas turun ramai yang berebut rebut membeli emas. Apa Rahsia Emas ni? Bukan wanita je yang suka dengan ema…

Strategi Kahwin dan Kaya

Pada yang belum berkahwin mesti nak tahu  Strategi Kahwin yang terbaik dan Kaya selepas perkahwinan . Semua orang ak…

Cara Daftar SSM Secara Online

Cara Daftar SSM Secara Online . Bagi sesiapa yang menjalankan apa jenis perniagaan pun walaupun hanya sekadar agent ke…

Tutorial Popup New Tab

Tutorial Buat Popup New Tab atau " Open Link in Popup Window opens as a new tab " mudah je nak buat. Fungs…

Kisah Paku Dan Dinding

Pernah dengar tentang " Kisah Paku dan Dinding "? Kalau belum pernah dengar lagi boleh baca dulu kisah paku …

Ayam Masak Merah

Ayam Masak Merah sedap di makan bersama nasi tomato tapi tak pandai nak masak nasi tomato pulak. Nantilah baru belaj…

Blogger buat duit online

Blogger buat duit online dengan mudah.  Siapa sangka profession seorang ' blogger ' mampu buat duit online d…

Load More
No results found