Showing posts from June, 2020

Resepi Nanas Goreng Viral

Nanas goreng??? Macam pelik dan tak pernah dibuat orang goreng nanas. Pisang goreng, keledek goreng, sukun goreng dah …

Kad Raya Dari Blogger Shida

Selamat pagi sabtu semua orang. Esok last day raya. Fiza baru dapat feel mood nak balik beraya di kampung. Bukan Raya …

Kecewa Dengan Biskut Red Velvet

Mendung je pagi ni disusuli dengan hujan bila hampir tengahari ni. Ikutkan hati nak je tarik selimut, on air cond. Wah…

Golden Oreo Edisi Raya

Selamat berhujung minggu. Ada yang masih di kampung ke tu? Dengar kata jumaat lepas jammed teruk. Mungkin sebab orang…

Dah Cuba Good Vibes by Goodday

Sebenarnya macam tak pernah tahu pun kewujudan susu good vibes by Goodday ni. Tahu pun sebab ada yang kongsikan di fa…

Lathi Challenge

Sebelum ni pernah tengok Music Video Lagu Lathi di youtube. Nyanyian Weird Genius dan Sara Fajira. Tapi tengok sekejap …

Load More
No results found