Showing posts from November, 2020

Cara Buat Pewangi Tandas

Ada tak antara kau orang yang tak boleh nak membuang kalau tandas tu kotor gila dan berbau hancing? Saya! Fiza memang p…

Spaghetti Goreng Masak Cara Fiza

Morning semua! Isnin terakhir di bulan November 2020. Esok dah masuk disember dah. Sepantas kilat bulan November muncul…

Filem Kelaster

Apakah yang akan kau orang buat bila terkandas di satu tempat selama berminggu-minggu dan diganggu 'sesuatu' ya…

Label Kreatif Untuk Barang Dapur

Hujung minggu, kalau bosan tak ada apa nak buat boleh lah buat label untuk barang dapur. Nampak kreatif betul buat labe…

Cheesy Poopers Pizza Hut

Lately kerap betul ber fast food. Insof Fiza insof! Gara gara selera berubah tak lalu nak makan masakan sendiri apatah …

Boba Ikat Tepi

Boba di mana mana, sejak boba viral dan menjadi semakin hype dengan pelbagai jenama bagai cendawan tumbuh selepas hujan…

Telefilem Koboi & Vampire

Telefilem Koboi & Vampire yang membuatkan kau orang ketawa ketakutan. Koboi & Vampire kisah koboi komedi yang t…

Root Beer A&W Like No Other!

Sejak wujudnya aplikasi foodpanda dalam handphone, rajin juga order makanan dari A&W. Setiap kali order, mesti beli…

Bunga Plumbago Imperial Blue

Fuhh..dengar nama Bunga Plumbago Imperial Blue (Biru Terang) ni macam bunga mewah je gaya dia. Sebenarnya agak teruja j…

Gulai Ayam Fresh From Kuali Mak

Sedang berfikir fikir nak masak apa untuk malam ni dan whatsapp husband nak makan apa malam ni. Husband bagitau mak (ba…

Load More
No results found