Showing posts from January, 2021

Filem Petaka (Astro First)

Filem "Petaka", sebuah filem berunsurkan Islamik lakonan PU Azman, Nabila Huda, Azman Ahmad, Wan Maimunah, Ja…

Resepi Kupang Goreng Kunyit Berlada

Rezeki dapat beli kupang lagi tapi kupang dalam pek. Yang dah siap-siap dibuang cengkerang dia. Sebenarnya kurang gemar…

Scrambled Eggs Tortilla Wrap

Pagi ni tak ada idea nak breakfast apa, since ada stok tortilla wrap. Cari idea breakfast wrap recipes paling mudah je …

Matcha Mochi

Siapa suka green tea angkat tangan. Yeay, kita geng! Apa saja jua minuman dan makanan ada green tea saya suka. Even gre…

Maggi Goreng Mamak Ayam Goreng KFC

Terpengaruh sekali lagi tengok makanan di media sosial. Bahaya betul tengok media sosial lama-lama ni. Mengundang lapar…

Kitab Sekolah Agama Johor

Hujung minggu yang sunyi sepi. Masing masing masih mood weekend stay home dan mungkin kemurungan juga tak dapat kemana-…

Korean Drama Start-Up

Start-Up @Seutateueop South Korean TV series juga trending ni saluran Netflix. Start-Up kdrama dibintangi oleh  Bae Suz…

Pulut Kuning Dan Sambal Tumis

Makin lama terperap kat rumah, makin tepu otak. Makin tak berkembang nak berfikir. Nak fikir masak apa pun malas dah! M…

Load More
No results found