Showing posts from December, 2019

Cuaca Kembali Cerah

M orning! Eh dah nak tengahari dah pun. Kelambatan lagi nak update blog dok sibukkan hal lain tapi sempat lah bayar hu…

Lauk Kampungan

L ama nau menyepi tuan blog ni tak update apa. Bukan bercuti ke apa cuma sibuk dengan kerja-kerja design. Almaklumlah,…

Oreo Red Velvet

M engancam betul warna red velvet. Sudah warnanya red, pasti menggoda mata yang melihat. Sebut red velvet mesti terbay…

Musim Hujan Dan Banjir

M usim hujan guys. Dimana-mana pun sejuk sekarang ni. Air paip pun sejuk lain macam betul sejuk dia. Bila mandi, keta…

Biskut Gula Icing

B iskut gula icing ni mengingatkan nostalgia kenangan lama zaman budak-budak dulu. Mari kita back to 90's. Ke sebe…

Pokok Rosemary dan Pudina Murah

C erita pokok lagi??? Musim mood bercerita tentang pokok je lah sekarang ni sebab gambar makanan pun tak berapa nak ad…

Load More
No results found