Showing posts from February, 2017

Isteri Magnet Rezeki

Salam jumaat. Hari ni mood cuti Fiza ON. Awal pagi gerak ke Perlis untuk majlis pernikahan adik ipar hari esok. U…

Dekorasi Ruang Tamu Ikut Suka

Selamat pagi! Perkara paling seronok untuk seorang surirumah kalau dah siap mengemas rumah. Seronok ya amat! Bila r…

Design Logo MAFFUR Cattery

Seperti biasa selagi ada artwork untuk diupdate, selagi tu ada entri artwork pada waktu malam. Kalau ada yang bosan t…

Menu-Menu Chia Seeds

Semenjak ada stok chia seeds hadiah daripada Slimm Treats anjuran giveaway kak Diana Rashid ni, kemain seronok na…

Cara Cuci Sayur Brokoli Yang Betul

Baru-baru ni ramai yang kongsikan cerita tentang cara cuci sayur brokoli yang betul sebetulnya. Fiza percaya yang…

Facebook Dah Ada Storyline

Selamat pagi dan selamat berhujung minggu semua. Facebooker mesti dah perasan facebook dah ada storyline macam inst…

Sandwich Telur Goreng

Dan bila malam perut buat hal 'lapar' dan di saat itu juga otak ni berfikir apa benda yang boleh di masak de…

Jom Ber Chia Chia Chia Seeds

Dah lama juga bercita-cita untuk beli chia seeds ni tapi disebabkan belum sampai masanya nak mencuba jadi pendamkan…

Design Header Blog Anum Abdullah

Kerja-kerja design hampir siap, setakat ni masih belum masuktempahan baru. Jadi, lepas ni berehat kejap update entr…

Headphones Sony Extra Bass

Buat kerja design tanpa muzik macam tak generate idea rasanya. Dah jadi kebiasaan buat kerja sambil dengar muzik. …

Load More
No results found