Showing posts from March, 2020

Nasi Goreng Nanas Pedas Manis

H ari ke-11 PKP, cepat masa berlalu sampai lupa harini hari sabtu dah. Harap cepat juga virus Covid-19 ni berlalu perg…

Adidas Stan Smith Shoes

O kay, baling belakang bulan Februari punya cerita demi mengisi ruang dalam blog supaya duduk rumah tidak membosankan.…

Menanti Bayam Brazil Membesar

S elamat pagi! Hari ke lapan Perintah Kawalan Pergerakan. Cuaca kejap panas kejap mendung. Tapi hati masih mendung mem…

Buah Mulberry Berbuah Lebat

B alik kampung mesti akan tengok-tengok pokok mulberry yang satu ni. Buahnya tak pasti lah ikut musim ke tidak. Pokok …

Bekalan Dari Kampung

B alik dari kampung selepas kenduri selesai, banyak bekalan yang dibekalkan. Tak pernah lah balik rumah dari kampung d…

Dalgona Coffee Viral

H eiiii, dalgona coffee viral ni asyik lalu lalang kat wall je. Pantang viral, mesti kena terjebak. Dah buat baru puas…

Kenduri Doa Selamat

M ari kita baling belakang lagi (throwback) lagi cerita-cerita yang lepas. Alhamdulillah seperti yang dirancang, kendu…

Senang je Tanam Bayam Brazil

B ayam brazil yang dibeli bulan Januari haritu makin besar makin rosak pulak dedaunnya. Dah kenapa? Kusangkakan makin …

Deko-Deko Indoor Plants

K emana pergi entah masa untuk update blog. blogwalking semua tu. Sibuk dengan kerja design, tempahan sampul duit raya…

March, Permulaan Baru

L ama tak update blog kan. Nak karang ayat pun sedikit janggal. Kemain dia punya janggal sampai ayat pun dah lain siki…

Load More
No results found