Header Ads

Telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong (Astro Citra)

Telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong akan bersiaran di Astro Citra dan Citra HD pada Sabtu ini, 30 Januari 2021 jam 9:00 malam. 44 Hari Bangkitnya Pocong dibintangi oleh Ellie Suriaty, Riezman Khuzaimi, Kody Rasheed, Anne Abdullah, Raja Syahiran dan ramai lagi.

Telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong diarahkan oleh Azmir Affandi dan dibawah produksi Heritage Movies Sdn Bhd. Idea asalnya oleh Syawal Azrai. Peminat cerita seram, nantikan sabtu nanti.
Telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong (Astro Citra)
sumber : Astro Citra


Telefilem : 44 HARI BANGKITNYA POCONG
Waktu siaran : 30 Januari 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam 
Siaran TV : Astro Citra dan Citra HD
Penulis Skrip : Srikandi Emma & Sri Dewi
Pengarah : Azmir Affandi
Produksi : Heritage Movies Sdn Bhd

PELAKON 44 HARI BANGKITNYA POCONG

Ellie Suriaty
Kody Rasheed
Riezman Khuzaimi
Anne Abdullah
Raja Syahiran
Amalina Yusof
Deyana Desa

SINOPSIS 44 HARI BANGKITNYA POCONG

44 Hari Bangkitnya pocong mengisahkan tentang seorang isteri yang bangkit semula selama 44 hari selepas meninggal dunia untuk meminta ampun atas segala dosa yang pernah dilakukannya selama dia hidup. Dia sanggup bagi laki dia nasi kangkang. 

Sumber : Astro Citra

19 comments:

  1. Antara sosok hantu yang paling akak tak suka huhu.. seram dia lain macam

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama! Paling menyampah sebab dia paling seram.

      Delete
  2. Banyak juga ye filem-filem seram keluaran negara kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya citra exclusive ni banyak cerita seram setiap minggu kak amie.

      Delete
  3. Ramai pelakon lama dan ada pelakon berbakat iaitu Ellie Suriaty.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Mungkin jugak tapi dia ada juga berlakon dalam kampong pisang bersiri siri tu.

      Delete
  5. hua nak tgk, moga moga tak lupa dan duduk depan tv.. susah nak ikut schedule tv skrg ni huhu

    ReplyDelete
  6. Pelakon otai yang dah lama tak muncul ni. Best gak Ellie tu berlakon walaupun kadang-kadang over. Huhu

    ReplyDelete
  7. Dah tengok sedutannya, nampak memang seram... cerita hari Sabtu haritu seram yang kelakor plak. hahaa.. Nak tgk pocong nih la.. confirm gigil

    ReplyDelete
  8. wah.. ellie suriaty buat come back... menarik jugak ceta antu pocong ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya lah buat come back. Seram tengok trailer dia kakmim

      Delete
  9. ish seram pula nak tengok hantu ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.