Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

My First Giveaway By Blog Sal

Kenal blogger Sal? SalbiahM? Macam tak percaya Sal anjurkan giveaway buat pertama kalinya sejak berblog. My First Giveaway By Blog Sal. Giveaway berlansung sampai 8 Februari 2021. Seramai 15 orang pemenang akan dipilih menggunakan random generator.

7 Februari tu my birthday tau Sal. Bagitahu siap-siap. Hihi..dapat hadiah tu satu rezeki kira hadiah birthday lah tu. Kan kan. Okay, gurau gurau... Ada rezeki, adalah kan. 

Syarat penyertaan mudah je untuk kau orang join sesekali. Klik pada banner bawah ni ye.

My First Giveaway By Blog Sal

Yang belum-kenal blogger Sal, pergi lah kenal kenal. Blogger Sal pun seorang yang rajin berblogwalking bila ada masa. Suka jalan jalan pun ye jugak. Bolehlah terjah blog Sal.

blognisalpunya.blogspot.com


Post a Comment

18 Comments

  1. wahhh sal buat GA ek! nanti belek! all the best fiza!

    ReplyDelete
  2. Mana tahu menang.
    Pertama kali baca pos Fiza sertai giveaway.

    ReplyDelete
  3. gudluck ye.. mugo berjaya menang diharijadi sihatimerahjambu.. 😅😅😅

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 23 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  5. Well.. Well.. Mana tau ada rezeki birthday kan

    ReplyDelete
  6. Mudah-mudahan ada rezeki. Good luck Fiza.

    ReplyDelete
  7. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  8. kakmim blom join lg ni... byk GA nk join tp x sempat nk update entri

    ReplyDelete
  9. wah.
    kena join ni :)

    good luck, fiza.

    ReplyDelete
  10. Whoaaaa... ada eh... nanti belek Giveaway... good luck!

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, hai.. singgah di sini dari giveaway yang sama.. Best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.