CIAO Joe Flizzow ft. MK, Jay Park

Sunday, January 24, 2021

Johan Ishak, nama yang mungkin tidak dikenali ramai. Tapi sebut je nama Joe Flizzow pasti semua orang kenal. 

CIAO Joe Flizzow ft. MK, Jay Park

Joe Flizzow buat come back dengan single terbaru berjudul 'CIAO' kolaborasi dengan bintang popular Korea iaitu Jay Park dan juga penyanyi rap terkenal tanahair, MK K-Clique.
ciao
/tʃaʊ/
used as a greeting at meeting or parting.
"see you later—ciao!"
exclamation : INFORMAL
CIAO adalah kesinambungan daripada album terbaru 'Johan'. Single CIAO di tulis dengan bahasa kiasan dan bahasa pasar yang banyak digunakan oleh generasi sekarang.

Bukan pertama kali berkolaborasi bersama Jay Park. 2019, mereka pernah berkolaborasi bersama dalam lagu Twisted Dreams bersama Jay Electronica dan DJ Wegun.

Muzik Video rasmi telah pun dilancarkan pada 22 Januari 2021 dan kino #1 trending di Youtube.

Artis : Joe Flizzow ft. MK & Jay Park 
Judul Lagu : CIAO 
Lirik : Joe Flizzow, MK & Jay Park 
Rentak Muzik : Joe Flizzow, MK, Jay Park & Magic Potions 
Label Muzik : Joe Flizzow

Lirik Lagu CIAO – Joe Flizzow Feat MK & Jay Park

Selamat petang kepada yang datang
No syarahan ini cuma hanya pesanan
Ucapan pengerusi kejohanan
Latihan buku teks ku sekolahkan

Selamat pagi cikgu
Membaca itu jambatan ilmu
Bridging cities pastu kau kaji lyrics ku
Jadi ku freestyle satu album
Makan sarapan baca menu
Coming to America Eddie and Arsenio
James Earl Jones ini Jaffe Joffer
Now chiropractor semua rapper tegak posture
Tabik hormat untuk general
Too phat dulu naik Kancil sekarang kereta kebal
Buku sejarah tebal sekarang
Kita yang karang menang perang

Selamat petang kepada yang datang
No syarahan ini cuma hanya pesanan
Ucapan pengerusi kejohanan
Latihan buku teks ku sekolahkan

Tas tas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Siapa ada bag kena ciao ciao ciao

Selamat sore bapak
Rhoma irama sideburn kapak
Jakarta ku sering memanggung di pentas
Stadium cewek bule pegangkan tas

Seribu satu malam
Dalam kegelapan dalam
Omerta La Cosa Nostra
Cerita pagi sore di tengah kota
Rantai perak ku di bota
Dan emas di Majidee
White gold chrome shiny toaster
Platinum setiap CD

Selamat nak selamat kena salam
Yang dendam semalam macam salah
Petik nama kena tanam wa hadam
Kerja orang dalam baju kasut seragam

Mereka lupa kita tau
Budak busuk buka mulut bagitau
Salah pakai hantu hantar nak santau
Wabillahitaufiq walhidayah wa ciao

Lu orang slow on the line gua tango
Ini lain punya lingo 666 gua bingo
Perfect combo kami command doh
Belum mula game sudah five-o

Tas tas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Siapa ada bag kena ciao ciao ciao

I’m Phil Jackson in my city
A little gritty but still witty
So many chips on the mantle
Yeah that’s evidence we winning
Yeah I’ll check your girls box raw dog it hello kitty
Ask around any town they’ll tell u we really really

I’m a young og
A legend like kobe
Arena’s that’s floor seats
Globally they know me
Joe Flizz tell them kids
We turned passion into a biz
Fuck a 15 minutes tell em we more than a decade in
Kartel h1gr music yeah tell em we F.A.M
Shot caller status they wait on me I say wen
Broke down the fuckin door thats the way I came in
남자답게살고 죽어 그게 M.A.N

Selamat petang kepada yang datang
No syarahan ini cuma hanya pesanan
Ucapan pengerusi kejohanan
Latihan buku teks ku sekolahkan

Tas tas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Siapa ada bag kena ciao ciao ciao

Tas tas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Tas zas ciao ciao ciao
Siapa ada bag kena ciao ciao ciao

15 comments

  1. Lagu ada campur Melayu, Indon dan Bahasa Inggeris.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dengar lagi kat radio. Ada je idea Joe flizzow ni buat lagu

    ReplyDelete
  3. Choww chow.. Nice song.. sy terus rap! Hahaa...

    ReplyDelete
  4. Belum kenal Johan Ishak.....hihihiii ketinggalan keretapi.

    ReplyDelete
  5. best juga lagu baru joe flizzow dengan jay park ni :)

    ReplyDelete
  6. suami suka..lah lagu cmni..lagi2 ada jay park..

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Gandingan yang menarik.. Layan gak muzik dia..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.