Header Ads

Scrambled Eggs Tortilla Wrap

Pagi ni tak ada idea nak breakfast apa, since ada stok tortilla wrap. Cari idea breakfast wrap recipes paling mudah je lah. Buat scrambled egg wrap healthy katanya.

Dah beberapa kali mencari hash browns, asyik sold out je. Buat scrambled eggs je lah. Masih belum boleh terima makan ayam lagi. Lama betul tekak ni merajuk dengan ayam ye.

Kena kurangkan juga makan makanan proses. Sosej dan daging burger ke apa tolak tepi juga.Tak ada dalam senarai.

Scrambled egg wrap healthy menggunakan tiktok tortilla wrap hack.

Scrambled Eggs Tortilla Wrap

Scrambled eggs

3 biji telur, garam sikit, black pepper sikit, mixed herbs sikit. Nak lagi sedap letak mayonaise.

Scrambled Eggs Tortilla Wrap

Scambled eggs, salad, hirisan timun dan tomato. Letak sos cili sikit.  Kalau ada cheese dan mayonaise lagi sedap!

Habis comot kejadian scrambled eggs tortilla wrap. Terlebih isi scrambled eggs melimpah keluar. Tebal jadinya. 

Kenyang makan membawa ke tengahari ni nampaknya. Macam lambat lah makan tengahari harini.

Selamat berehat di rumah. Stay home. Lupa ke semalam kes paling tinggi 5725!


20 comments:

  1. cari jugak tortilla wrap ni, habis stok semua haha maybe semua try resepi ni kot haha

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya, tengok gambar terus rasa nak buat

    ReplyDelete
  3. Akak pun pagi ni buat wraps, goreng daging burger, letak salad, tomato dan timun, curah sos kewpie and sos cili...settle..kenyang bawak ke tghari...

    ReplyDelete
  4. sebut ttg hashbrown kan, hari tu masa nak starts PKP, hotel semua kan kena tutup.. so, diorg jual stock makanan yg diorg ada dgn harge lelong.. dua paket besar hashbrown atie beli hahahahah then dah habis pon !

    ReplyDelete
  5. kat rumah sis, amak2 dara suka mkn ni dan dah pandai dari mama masak ni he hee

    ReplyDelete
  6. Cantik kejadian scrambled egg tortilla wrap tu! Makan pagi, boleh kenyang sampai tengahari.

    ReplyDelete
  7. dah la mudah nak sediakan...macam banyak nutrisi...semua nutrien ada dalam satu menu

    ReplyDelete
  8. sedap kejadiannya! tq sharing resepinya fiza :)

    ReplyDelete
  9. Memang sangat mengenyangkan kalau gini.. Fuh!!! Pernah buat sekali je.. tapi campur sosej, ketam dan lelain. Huhu

    ReplyDelete
  10. sedap sihat.. boleh buat selalu hehe

    ReplyDelete
  11. sedapnya nampak fizah! nampak gebu je telur tu hehe

    ReplyDelete
  12. Senang buat telur hancur sebagai inti. Selamat berehat Fiza.

    ReplyDelete
  13. Sedap, sedap. Selera akak tengok. Kalau gulung boleh isi banyak sikit kot. Tortilla roll. Tapi gemuk la rupanya. Hehe..

    ReplyDelete
  14. my favouriteee heheh ada je tortila wraps dkt rumah cuma tak buat je lagi.

    ReplyDelete
  15. Boleh buat ni. Kebetulan wrap ada. Hehe.

    ReplyDelete
  16. suka pulak tengok fiza lipat dia jadi gitu..nanti nak buat la untuk bekal esok..nak habiskan wrap dalam peti tu

    ReplyDelete
  17. Sedap ni.. tambah² lg ada timun... krup krap jadinya

    ReplyDelete
  18. Walaupun scramble egg je tetap menyelerakan dan mengenyangkan..

    ReplyDelete
  19. x pe janji kenyang... hari2 nasi lemak x best juga eh ehhh

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.