Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Telefilem Angkara Dendam

Nantikan telefilem Angkara Dendam yang akan bersiaran pada hari Sabtu ini, 2 Januari 2021 jam 9:00 malam di Astro Citra dan Citra HD. Telefilem Angkara Dendam menampilkan pelakon pelakon hebat Elizad Sharifuddin, Amerul Affendi, Marissa Yasmin dan ramai lagi.

Telefilem Angkara Dendam diarahkan oleh pengarah Feroz Kader dan diterbitkan oleh Motiofixu Sdn Bhd & SilentKaiju Studio. 

Nampak gaya macam cerita split personality macam drama Misteri Mona. Thriller dan Misteri agaknya telefilem Angkara Dendam ni. 
Telefilem Angkara Dendam
sumber : Astro Citra



Telefilem : ANGKARA DENDAM
Waktu Siaran : 2 Januari 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra HD 108 & SD 128
Pengarah : Feroz Kader
Produksi : Motiofixu Sdn Bhd & SilentKaiju Studio

PELAKON ANGKARA DENDAM

Amerul Affendi
Elizad Sharifuddin
Marissa Yasmin
Sahronizam Noor
Mazlan Mokhtar (Lan Shiro)
Jeri Ariffin

SINOPSIS ANGKARA DENDAM

Mengisahkan seorang pemuda bernama Khomein yang cemburu pada kembarnya Tehra disebabkan ibubapa mereka memberi kasih sayang dan perhatian yang berbeza. Tehra di manjakan manakala Khomein sebaliknya.

Khomein merancang sesuatu untuk mengubah segalanya.

Post a Comment

6 Comments

  1. Popular genre misteri dan thriller sebab cerita begini tidak bosan dan buat orang tengok sampai akhir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita misteri dan thriller kalau jalan cerita best menarik untuk di tonton.

      Delete
  2. looks promising genre ni .. pelakon pun best2

    ReplyDelete
  3. pelakon dia tu menarik.. nantilah usha..

    ReplyDelete
  4. dia ni sesuai sgt kalau bawa watak cerita cmni..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.