Prosperity Desserts Chocolate Brownie McFlurry McD

Monday, January 11, 2021

Dah cuba golden prosperity burger McD? Peminat prosperity haruslah grab sebelum berakhir limited time keluaran prosperity burger McD ni. Dah habis musim, kena tunggu tahun depan lah nampaknya. 

Bukan hanya sekadar golden prosperity burger je. Tahu tak prosperity desserts pun ada! Okay, ini baru tahu sebab husband beli prosperity desserts NEW chocolate brownie McFlurry, mcflurry baru. Ada yang dah cuba?

Takde lah baru sangat pun sebab golden prosperity burger edition ni pun dah keluar sejak bulan Disember 2020 yang lepas. Saya je baru mencuba dan kononnya macam baru je keluar. So far mcdonald ice cream malaysia tak pernah mengecewakan lagi. 

Ada je ice cream baru keluar dan tak sempat nak mencuba. Terpaling teringin nak cuba Mcflurry sea salt. Entah ada ke tidak lagi entah. Lupa pulak nak mintak husband check kan masa beli golden prosperity ni. Kalau tahu dia nak beli aiskrim dah pesan awal awal.

Prosperity Desserts Chocolate Brownie McFlurry McD

Prosperity Desserts 

Sebenarnya ada dua jenis desserts untuk Prosperity Desserts iaitu
  • Chocolate Brownie McFlurry
  • Chocolate Pie

Chocolate Brownie Mcflurry 

Milky aiskrim vanilla dan chocolate brownie chunk bila dua dua bergabung, rasa dia sedap manis bila dicampurkan chocolate brownie. Kalau makan aiskrim vanilla pun dah sedap, inikan pula ditambah chocolate brownie. 

Chocolate brownie mcflurry price Malaysia MYRM5.65. Next time boleh cuba chocolate pie pulak. 

14 comments

  1. Prosperity burger fav husband.. Yg mcflurry brownies tu sedap sbb brownie tu jenis chewy sukaa

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ada chocolate brownie penambah rasa sedap bila bergabung dengan aiskrim vanilla tu.

      Delete
  3. Nampaknya ulasan positif.
    Entah bila dapat cuba. Rezeki dapat rasa cebisan coklat brownies dan vanilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga ada rezeki kak wina dapat rasa kedua dua menu baru McD ni. Aaminn

      Delete
  4. belum sempat ke mekdi lagi. kat area rumah ni takde...kena gi jauh sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, nanti kalau tersinggah ada rezeki boleh cuba kakyan :)

      Delete
  5. manis gila ni, atie mmg takleh nak habiskan... too sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me tak manis sangat pun. Sedang elok rasa manis chocolate brownie tu bila bergabung dengan aiskrim vanilla.

      Delete
  6. x cuba lg ni... xde feel nk mkn kena tgu mengidam dlu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.