Drama Hantu Van Sewa (Awesome TV)

Monday, January 11, 2021

Drama Hantu Van Sewa yang telah bersiaran pada 8 Januari 2021 lepas dibintangi oleh Bell Ngasri, Azhan Rani, Roy Azman, Nasir Bilal Khan dan ramai lagi. Tengok dari tajuk dan pelakon dah boleh agak drama ni bergenre kan seram komedi. 

Drama hantu van sewa diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan bersiaran setiap hari khamis hingga ahad, jam 9:00 malam di saluran Awesome TV ( MYTV112).

Drama Hantu Van Sewa (Awesome TV)

Drama: HANTU VAN SEWA
Jumlah episod : 26
Mula tayangan : 8 Januari 2021
Waktu tayangan: Khamis - Ahad, jam 9:00 malam
Siaran TV : Awesome TV (MYTV 112)
Penulis skrip : Farhana Fauri
Pengarah : Nazir Jamaluddin
Produksi : Suara Kita Production Sdn Bhd 

PELAKON HANTU VAN SEWA

Nasir Bilal Khan
Bell Ngasri
Adam Shah
Azhan Rani
Roy Azman
Mustaqim Bahadon
Reen Rahim
Lana Nordin
Along Eyzendy
Shuk
Harun Hashim
Azlee Senario
Watie Sadali
Nur Dhia Irdina

SINOPSIS HANTU VAN SEWA

Drama hantu van sewa mengisahkan tentang sebuah van sewa kepunyaan seorang usahawan yang dikatakan berhantu. Dikatakan, setiap kali van tu digunakan oleh penyewa akan berlaku sesuatu yang misteri dan mistik. Apakah yang telah terjadi sehingga van itu berhantu?

10 comments

  1. siaran tv apa tu fiza?tak pernah dengar..baru ke tu?macam best je cerita dia..

    ReplyDelete
  2. story line tak pernah tgk ni.. mcm mana agaknyaa hantu tu kan

    ReplyDelete
  3. kalau anak² kakmim mmg suka ceta mcm ni.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak budak suka tengok cerita komedi seram ni. dorang takut takut pun berani tengok.

      Delete
  4. Wah Nasir Bilal Khan berlakon drama hantu ini.

    ReplyDelete
  5. Ada tertengok sedikit sedutannya.. Tak sempat nak tengok sepenuhnya sebab anak-anak tak berani..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak budak takut tengok better tengok cerita lain :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.