Malaysian Ghost Stories Episod 35 : Buka Hijab 1

Malaysian ghost stories episod 35 menampilkan kisah tentang Buka Hijab 1 lakonan Khatijah Tan, Mawar Rashid, Zul Huzaimy, Faizul Syahrin dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 35 Buka Hijab 1 di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 35  Buka Hijab 1

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 35 : Buka Hijab 1
Waktu tayangan : 25 Oktober 2021 (Isnin), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Epy Kodiang
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures

SINOPSIS BUKA HIJAB 1

Uzair yang cemburu dengan kebolehan sahabatnya Asmawi yang dianugerahkan boleh melihat makhluk halus dari kecil ingin melakukan upacara membuka hijab. Mamat membawanya berjumpa seorang dukun untuk mencapai cita-citanya itu.

PELAKON BUKA HIJAB 1

Khatijah Tan
Azlee Khairi
Mawar Rashid
Zul Huzaimy
Faizul Syahrin

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


10 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Tengok dah. Itulah hendak sangat dibuka hijab langsung tidak boleh tidur.

    ReplyDelete
  2. ada jugak orang teringin nak dibukakan hijab. kalau saya biar jelah kita dan 'mereka' hidup di dunia masing-masing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah tu, pelik betul. Orang tak nak nampak, dia teringin pulak.

      Delete
  3. Tak dapat bayangkan kalau hijab mata,terbuka utk beberapa minit .

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Lyana. Tak kuat nak tengok makhluk lain depan mata. Huhu...

      Delete
  4. Tengokkk! Padan muka Azlee Khairi..Hehhehe

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال