Malaysian Ghost Stories Episod 24 : Pulangkan Jari Aku

Malaysian ghost stories episod 24 menampilkan cerita 'Pulangkan Jari Aku' lakonan Niezam Zaidi, Khatijah Tan, Razman Mahayuddin dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 24 Pulangkan Jari Aku di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 24 Pulangkan Jari Aku

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 24 : Pulangkan Jari Aku
Waktu tayangan : 5 Oktober 2021 (Selasa), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS PULANGKAN JARI AKU

Saddam yang telah meninggal dunia kerana kemalangan kembali pulang ke rumah untuk menuntut jarinya yang tidak sempurna. Seluruh kampung dihantui hantu tanpa jari yang mengetuk pintu rumah mereka.


PELAKON PULANGKAN JARI AKU

Niezam Zaidi
Khatijah Tan
Razman Mahayuddin


LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


22 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. td tgk episod mohini he hee
    esk pula layan episod 24 ni

    ReplyDelete
  2. fuh , ni lagi seram . tengah-tengah malam datang ketuk pintu

    ReplyDelete
    Replies
    1. seram macam hantu kum kum dan penanggal juga datang dari rumah ke rumah, kan.

      Delete
  3. Selamat menonton. Hendak tengok tapi mengantuk pula.

    ReplyDelete
  4. Nampak menarik jalan ceritanya tapi saya takut tengok cerita hantu huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berani jangan tengok, takut terbayang bayang pulak nanti.

      Delete
  5. udahla pukul 11 malam... memang idok lah akak nengoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waktu siaran lewat agak kurang ramai yang tengok kak. Konon nak feel lagi seram kot tontonan lewat malam.

      Delete
  6. Replies
    1. Seram kalau tengok malam-malam kan. Kena tengok siang siang baru macam berani sikit.

      Delete
  7. trngat drama Melayu tak ingat tajuk lakonan M.Rajoli. sinopsisnya lebih kurang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke Sal. Tak pasti pulak cerita apa yang Sal maksudkan tu.

      Delete
  8. citer hantu? x berani nak tengok...tp baca sinopsis macam ada babak kelakar kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..macam tak kelakar je kak. Hantu ketuk pintu macam seram dah tu.

      Delete
  9. Agak seram tengok malam tadi... neneknya tak dapat terima kematian cucunya..huhu

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال