Malaysian Ghost Stories Episod 31 : Boneka Puaka

Malaysian ghost stories episod 31 menampilkan kisah tentang Boneka Puaka lakonan Mustaqim Bahadon, Husna Mustaffa, Afiyah Azri dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 31 Boneka Puaka di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 31 Boneka Puaka


Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 31 : Boneka Puaka
Waktu tayangan : 18 Oktober 2021 (Isnin), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma, Haffez Amin & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS BONEKA PUAKA

Jasmine kemurungan selepas kematian anak sulungnya. Disebabkan terlalu rindu akan anaknya, dia telah membeli boneka yang comel. Namun tanpa dia disedari yang boneka itu adalah boneka puaka yang diperbuat daripada tuala wanita terpakai.


PELAKON BONEKA PUAKA

Mustaqim Bahadon sebagai Azrai
Husna Mustaffa sebagai Jasmine
Aryan Adzrin sebagai Hafiza
Afiyah Azri sebagai Indah
Saifulwazien sebagai Hambali
Aryana Arina sebagai Mai
Rosli Mohd Taib sebagai Rakan Azrai
Reza Hasbi sebagai Meor Reza



LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Bab patung berhantu ni, tiba-tiba teringat dekat Chucky!

    ReplyDelete
  2. Mak ai! Buat dari pada takpe, jangan pad berdarahhh..Lorhhh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katanya buat daripada pad terpakai. Memang mengundang lah kan.

      Delete
  3. Apalah guna bahan kotor. Teringat kes pad tidak bersih masa di sekolah asrama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam pelik sikit kan sebab buat dari bahan kotor. Seram gak dengar kisah zaman sekolah kalau pad tak dibasuh tu.

      Delete
  4. Seram..boleh pula dari bahan kotor, kan busuk tak terbeli.. Macam nak marah director pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik pelik je kan. Nak dijadikan cerita agaknya. Mungkin realitinya memang ada macam tu. Kalau ada memang seram sangat.

      Delete
  5. alahai , patung yang diperbuat dari pad wanita , seram jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu, macam tak patut je kan. Seram kalau patung bernyawa ni.

      Delete
  6. Seramnyaaaaa, takut pulak bila ada patung ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patung macam ni, tengok pun dah seram apatah lagi nak simpan kan. huhu

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال