Drama Misi Seramedi

Misi Seramidi, sebuah drama terbaru akan datang di TV Okey lakonan Bell Ngasri, Aidil Aziz, Acong Sweetchild, Shiqin Kamal dan ramai lagi.

drama misi seramedi full movie

Drama : Misi Seramedi
Jumlah episod : 20
Mula siaran : Akan dikemaskini
Waktu siaran : Akan dikemaskini
Siaran TV : TV Okey (RTM)
Idea Asal : Darling Ngasri
Penulis skrip : MF Kencana & Farhana Fauri
Pengarah : Wan Saiful Shahrizan
Produksi : NS Star Studio

PELAKON MISI SERAMEDI

Bell Ngasri
Aidil Aziz
Acong Sweetchild
Shiqin Kamal
Azlee Senario

SINOPSIS MISI SERAMEDI

Akan dikemaskini

8 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Bell tu tgk muka dia pun dah ketawa...belum lg dgr dialog dia...

    ReplyDelete
  2. Alamak akan dikemaskini, komen pun akan memjelma lagi heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..kena tunggu nanti kalau ada maklumat terbaru :)

      Delete
  3. Kali ini di tv Okey pula. Hehe tidak cukup mata hendak tengok stesen tv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, banyak sangat kan. Tengok mana yang ada kat online bila ada masa :)

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال