Malaysian Ghost Stories Episod 36 : Buka Hijab 2

Malaysian ghost stories episod 36 Buka Hijab 2 kesinambungan episod 35 Buka Hijab 1 lakonan Khatijah Tan, Azlee Khairi dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 36 Buka Hijab 2 di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 36 Buka Hijab 2

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 36 : Buka Hijab 2
Waktu tayangan : 26 Oktober 2021 (Selasa), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Epy Kodiang
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures

SINOPSIS BUKA HIJAB 2

Menyesal dengan perbuatanya itu, Uzair ingin pulang ke kampung nenek angkatnya untuk meminta bantuan. Namun tanpa Uzair sedari Nek Mun sebenarnya telah meninggal dunia.

PELAKON BUKA HIJAB 2

Khatijah Tan
Azlee Khairi

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


14 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Akk baru 'tertengok' siri ni, Bidan Nek Nah semalam... siaran ulangan agaknya.
    Seram juga jalan ceritanya ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Nek Nah 1 dann 2. Mungkin ulangan lah tu. Bab bidan ni macam seram sikit.

      Delete
  2. Takutnya bila Allah bg kelebihan hijab mata terbuka . Macam2 benda yang orang lain tak boleh nampak , tapi kita boleh nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terganggu hidup kalau setiap masa boleh nampak. Dah biasa lama lama mungkin okay dah kot.

      Delete
  3. Saya tengok nombor satu punya, ang kedua terlepas pulak..nanti tengok ulangan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok ulangan..Ada sampai 4 episod buka hijab ni :)

      Delete
  4. Sambung lagi. Uzair cari Nek Mun untuk tutup hijab.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال