Malaysian Ghost Stories Episod 28 : Bomoh Puaka

Malaysian ghost stories episod 28 menampilkan kisah tentang Bomoh Puaka lakonan Fauzi Nawawi, Nadya Syahera, Dilla Ahmad, Reza Hasbi, Apit Wan Lebo dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 28 Bomoh Puaka di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 28 Bomoh Puaka

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 28 : Bomoh Puaka
Waktu tayangan : 12 Oktober 2021 (Selasa), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS BOMOH PUAKA

Seorang pemuda merasa tertipu dengan khidmat seorang bomoh untuk mendapatkan jawatan. Dia telah membunuh bomoh itu dengan kejam. Sejak kejadian itu hidupnya sentiasa dihantui jelmaan bomoh tersebut.


PELAKON BOMOH PUAKA

Fauzi Nawawi
Nadya Syahera
Dilla Ahmad
Reza Hasbi
Apit Wan Lebo

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


14 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Iris suka tgk cita ni ngan Ibu. Mummy Ayu memang x la..penakut. he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..kalau suka tu memang berani tengok malam malam pun.

      Delete
  2. Akak masih x tengok lagi...entah bila la nak tengoknya pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sangat ceritanya pun kak. Ada masa je baru tengok :)

      Delete
  3. Harap ada ulangan siang. Akhir-akhir ini tidur awal tak dapat tengok. Niat hendak tengok tapi mengantuk sangat.

    ReplyDelete
  4. Agak agak kan zaman sekarang bomoh wujud lagi tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari kisah yang berlaku baru baru ni, masih belum pupus lagi di zaman moden.

      Delete
  5. Replies
    1. Bukan bomoh nak rebut jawatan. Pemuda tu jumpa bomoh sebab pemuda tu nak rebut jawatan seseorang macam tu.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال