Malaysian Ghost Stories Episod 30 : Hantu Kopek

Malaysian ghost stories episod 30 menampilkan kisah tentang Hantu Kopek lakonan Delimawati, Reza Hasbi, Nadya Syahera, Wahid Senario dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 30 Hantu Kopek di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 30 Hantu Kopek


Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 30 : Hantu Kopek
Waktu tayangan : 14 Oktober 2021 (Khamis), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS HANTU KOPEK

Kehadiran hantu kopek telah menimbulkan kerisauan penduduk kampung apabila anak-anak menjadi sasaran dan hilang disorok hantu tersebut. Kehilangan Fafa memaksa Pak Mad untuk bertindak melawan makhluk itu.


PELAKON HANTU KOPEK

Delimawati
Reza Hasbi
Nadya Syahera
Wahid Senario

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


18 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Lama tak dengar pasal hantu kopek ini.. legend ini.. hehehe

    ReplyDelete
  2. kak limah jadi hantu kopek pulak. hihi


    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukar profession hantu tapi masih mengekalkan imej yang sama 😅

      Delete
  3. Replies
    1. Yang kelakar tu hantu kak limah. Ini hantu lain dan cerita lain. Rasa macam seram bukan kelakar

      Delete
  4. Kalau kaklimah jadi hantu kopek memang menjadi agaknya

    ReplyDelete
  5. Akak teringat mesti ada ulangan kalau tiada malam. Cari waktu rupanya ada pukul 10 pagi. Dapatlah tengok sedikit. Hehe.
    Biasa cerita hantu sorok dalam pokok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah tengok waktu pagi. Kurang sikit rasa seram tu kan. Hihi..entahlah, kadang kecelaruan identiti hantu jugak.

      Delete
  6. Kalau di utara panggil hantu busut sebab busut yg besar di pangkal pokok. Tp bkn semua pokok besar ada busut ni. Pengajaran org dulu betapa penting panggil anak2 masuk rumah sebelum maghrib

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain pulak identiti tapi modus operandi dia sama, jenis suka sorok budak budak. Betul, ada sebabnya kenapa mak mak kita suruh masuk rumah sebelum maghrib.

      Delete
  7. nak takutkan budak budak dulu sebut je hantu kopek ni. hehe..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Oh ye ke lyana? hantu kopek ni zaman kanak-kanak dulu selalu dengar. Sekarang ni tak ada dah kot orang dok sebut.

      Delete
  9. Hantu kopek eh, first time dengar. Selalu dengar makcik karipap waktu zaman asrama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hantu kopek ni popular zaman dulu agaknya. Makcik karipap asrama tu memang level seram betul.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال