Malaysian Ghost Stories Episod 26 : Janin

Malaysian ghost stories episod 26 menampilkan kisah tentang Janin lakonan Nazim Othman, Neera Azizi, Delimawati dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 26 Janin di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 26 Janin

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 26 : Janin
Waktu tayangan : 7 Oktober 2021 (Khamis), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS JANIN

Hani dan teman lelakinya telah melakukan pengguguran bayi berkali-kali dengan bantuan seorang bidan kampung. Akan tetapi perbuatan terkutuk mereka kali ini membawa padah apabila janin itu tidak ditanam dengan betul.


PELAKON JANIN

Nazim Othman
Neera Azizi
Delimawati


LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


24 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. cliche sangat skrip..mcm dah boleh agak je apa yg akan jadi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, kalau cerita macam ni agak cliche jugak dah boleh agak dah kan

      Delete
  2. Tengah tengok ni, hmmm..tak serik ke nak buat pengguran haram...Saya tengok jarum untuk gugur pun dah seram....Cemana lah sanggup buat 'benda tu' kalau tahu kena gugurkan kemudian hari... Aduhh, geram gila ah ngan laki tuuuuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..tengok jarum macam tu punyalah seram. Memang tak serik betul. bertambah tambah dosanya. Kalau betul betul ada manusia macam ni tak tahu lah nak kata apa.

      Delete
  3. mujurla tak minat dengan cite antu kecuali antu kak limah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hantu Kak Limah tak seram sangat kan. Bolehlah layan. Kelakar pulak tu kadang 😊

      Delete
  4. nasib x berani tgok citer hantu...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Apalah gugur berkali-kali. Memang patut kena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau wujud manusia macam ni tak tahulah nak kata kan kak. Mujurlah cerita dan boleh jadikan pengajaran kalau ada yang berani buat maksiat dan gugurkan kandungan.

      Delete
  6. Macam pernah ada cerita yang macam ni, rasanya fasha sandha kot berlakon. Rasa seramm sikit tengok poster senyum macam tuu hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam cerita yang Sakinah berlakon ada kot gugur guna jarum ni.
      Senyum ada makna tu, kan.

      Delete
  7. Nak tengok sebab ada Nazim Othman. MGS ni selalu kelakar je. Evwn though saya penakut pun tak rasa apa. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh peminat Nazim Othman. Mungkin sebab mostly cerita hantu dia cliche dan dah biasa bagi kita kot kan. Itu yang feel seram bertukar kelakar. Plus, hantu dia tak real sangat kot kan.

      Delete
  8. seram.. tapi elok juga buat citer mcm ni supaya yg nak gugurkan janin tu terasa takut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita tengok jarum besar gitu pun seram. Berani betul kalau siapa yang buat in reality.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال