Malaysian Ghost Stories Episod 23 : Mohini

Malaysian ghost stories episod 23 menampilkan kisah tentang Mohini (Hantu India) lakonan Karishma, Jayshee, Irfan Zaini, Tuan Asmawi, Norshaida dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 23 Mohini (Hantu India) di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 23 Mohini

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 23 : Mohini (Hantu India)
Waktu tayangan : 4 Oktober 2021 (Isnin), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Epy Kodiang
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS MOHINI

Mohini adalah jelmaan wanita yang mati bunuh diri setelah hubungan cintanya tidak kesampaian. Sejak dari peristiwa itu, roh gentayangan itu mencari mangsa sebagai penganti kekasihnya untuk menyempurnakan cinta mereka yang tidak kesampaian.


PELAKON MOHINI

Karishma sebagai Pavitra/Mohini
Jayshee sebagai Ashanti
Irfan Zaini sebagai Rakesh
Datuk Tuan Asmawi  Tuan Umar sebagai Ahmad
Norshaida @Mama Shida sebagai Makcik
Santheyapur A/L Samathanam sebagai Bomoh
Isaac Raj sebagai Aru
Mukesh A/L Padmanathan sebagai Mutu


LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman

Lagu : Aathiram
Artis : Irfan Zaini
Komposer : Shan Extreme


24 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. byk episod akak x tgk lg ni
    kena tunggu time free layann bestt

    ReplyDelete
  2. Hantu benua lain pula, producer filem pun ligat pelbagaikan nama..

    ReplyDelete
  3. Mengundang tengok ni... Tapi sorang-sorang... Arrgghhhh... save tengok esok la...hehe... Kadang-kadang penakut juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tengok siang siang kalau tak berani tengok malam.

      Delete
  4. Replies
    1. Tulah tu, macam macam hantu adaaa..yang tak pernah dengar pun ada.

      Delete
  5. seram jugak nengok antu nya tu dik oi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seram part muka tu kan. Hantu memang seram pun 😅

      Delete
  6. Ada tengok iklannya. Oh rupanya hantu yang bunuh diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari sinopsis begitulah kak. Belum sempat tengok lagi episod ni.

      Delete
  7. erk...mmg tak tengok la kalau ada citer hantu ni...

    ReplyDelete
  8. Second hantu india, tadi nishi dak rasanya, sekarang mohini. Banyak jugak ek hantu hantu india ni, selama ni duk dengar hantu melayuuu ajeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, hantu popular masyarakat India yang lebih kurang je dengan hantu melayu.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال