Malaysian Ghost Stories Episod 27 : Kellie's Castle

Malaysian ghost stories episod 27 menampilkan kisah tentang Kellie's Castle lakonan Usop, Nadia Brian dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 27 Kellie's Castle di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 27 Kellie's Castle

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 27 : Kellie's Castle
Waktu tayangan : 11 Oktober 2021 (Isnin), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures

SINOPSIS KELLIE'S CASTLE

Seorang pemuda yang nakal mendapat balasannya apabila dia terperangkap di dalam Kellie’s Castle pada waktu malam. Gangguan demi gangguan yang dia kena hadap sebagai balasan kejahatan yang pernah dia lakukan.

PELAKON KELLIE'S CASTLE

Usop
Nadia Brian

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman

Pernah sekali jejak Kellie's Castle. Seram juga tapi disebabkan ramai orang taklah rasa seram sangat.

Kellie's Castle Batu Gajah Perak

22 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Selamat menonton kepada yang minat cerita seram

    ReplyDelete
  2. Nak tgk ASTRO kat android box ni terkemut2 dia loading. Hmmm macam tka kuasa pulak nak upgrade internet

    ReplyDelete
  3. Tak suka menonton cerita seram, baca buku seram takpe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh mcam tu. Terbalik pulak kita. Saya suka tengok dari baca :)

      Delete
  4. Ada juga kisah mistik di Istana Kellie's.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kak. Pernah masuk sikit gak. Kalau ramai ramai tak rasa seramnya tu.

      Delete
  5. uish, seram ni...entah bila nak ada masa menggodek cerita2 ni..

    ReplyDelete
  6. Aini pernah turun tangga bawah tanah tempat simpan botol arak.. bila masuk mcm seram sejuk je..
    ada satu tangga kt situ dorang kata kellies selalu turun naik kt situ.. Aini siap bergambar kt tangga tu..Sebab ramai tak takut ler.. cuba klau sorang..lembik lutut nnt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti pulak tangga mana dan bilik tu sebab tak jalan sangat masa tu dah hampir tutup. Dia sampai pukul berapa je bukak kan. Tak dinafikan lah ada sudut sudut sunyi dan menyeramkan. Itulah pasal, kalau sorang sorang memang tak lah nak masuk. Tengok dari luar pun dah feel seram dia kalau sorang sorang. huhu

      Delete
  7. Tak tengok semalam sebab dah mengantuk, nak kerja harini.huhu.

    ReplyDelete
  8. kalau g perak x jadi laa nk singgah sini ahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tiba tiba jadi seram pulak bila keluar cerita ni kan. Pergi masa orang tengah ramai okay kot kurang seram.

      Delete
  9. Pernah dengar kakak kata ada peristiwa seram dekat kellie's castle, tetapi dia tak cerita pun. Saya tak pernah jejak situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tahu kisah ceritanya mesti seram nak jejak kan. Saya pun pernah jejak sekali je.

      Delete
  10. bangunan kallie's castle ni memang cantik dari segi reka bentuk , tapi ada juga cerita cerita mistik penampakan mahluk halus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangunan dia memang cantik. Tapi itulah, cerita mistik dia menyeramkan betul.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال