Malaysian Ghost Stories Episod 38 : Buka Hijab 4

Malaysian ghost stories episod 38 Buka Hijab 4 kesinambungan Buka Hijab 3 lakonan Mawar Rashid, Azlee Khairi, Zul Huzaimy dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 38 Buka Hijab 4 di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 38 Buka Hijab 4

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 38 : Buka Hijab 4
Waktu tayangan : 28 Oktober 2021 (Khamis), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Epy Kodiang
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures

SINOPSIS BUKA HIJAB 4

Uzair bekerjasama dengan seorang detektif cuba membantu Umaira sorang gadis polos yang disangka membunuh diri namun sebenarnya adalah tumbal (pengorbanan) dalam sebuah upacara penyembahan.

PELAKON BUKA HIJAB 4

Mawar Rashid
Azlee Khairi
Zul Huzaimy

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman

6 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Macam-macam cerita dan perkataan kan sekarang ni, timbul tumbal pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tumbal ni bukan lagi satu benda baru. Dah macam ritual biasa pulak. Seram betul.

      Delete
  2. only reason i watch sebb dia aktif mata magekyou sharingan tu yg boleh nmpk ghaib tu

    ReplyDelete
  3. Terjawab siapa bunuh Umai. Sedar-sedar sudah episod terakhir. Ada episod seronok ditonton. Ada tidak. Mungkin faktor pelakon atau jalan cerita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kadang slow dan drag sebab nak berlarutan cerita.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال