Malaysian Ghost Stories Episod 37 : Buka Hijab 3

Malaysian ghost stories episod 37 Buka Hijab 3 kesinambungan Buka Hijab 2 lakonan Mawar Rashid, Azlee Khairi, Tuan Asmawi dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 37 Buka Hijab 3 di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 37 Buka Hijab 3

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 37 : Buka Hijab 3
Waktu tayangan : 27 Oktober 2021 (Rabu), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Epy Kodiang
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures

SINOPSIS BUKA HIJAB 3

Terpaksa menerima keadaan dirinya yang kini boleh melihat makhluk halus, Uzair menggunakan kelebihan itu sebaiknya dengan membantu "makhluk" yang bergentayangan melunaskan urusan mereka.

PELAKON BUKA HIJAB 3

Mawar Rashid
Azlee Khairi
Tuan Asmawi

LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman

12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. minta dijauhkan Allah dari perkara seumpama ini. Masalah sedia ada dah banyak, nak selesaikan urusan gentayangan pula..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak. Masalah lain pun tak cukup kuat nak settlekan.

      Delete
  2. Replies
    1. Kalau nampak kelibat pun dah takut, inikan nampak setiap masa. Memang seram sangat.

      Delete
  3. Replies
    1. Betul tu.. Tak dapat bayangkan kalau dapat tengok tu kan.

      Delete
  4. Tu Azlee ke yg mandi berkemban tu...awwww seksinya haha

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال