Malaysian Ghost Stories Episod 25 : Misteri Karak Highway

Malaysian ghost stories episod 25 menampilkan kisah tentang Misteri Karak Highway lakonan Johan As'ari, Erry Putra, Aiman Suffie dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 25 Misteri Karak Highway di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 25 Misteri Karak Highway

Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 25 : Misteri Karak Highway
Waktu tayangan : 6 Oktober 2021 (Rabu), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Srikandi Emma & Seri Dewi
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS MISTERI KARAK HIGHWAY

Tiga sahabat yang ingin ke Kuala Lumpur memilih untuk melalui jalan Karak lama untuk mengelak kesesakan. Namun ketika melalui jalan tersebut mereka menempuhi pengalaman yang menyeramkan.


PELAKON MISTERI KARAK HIGHWAY

Johan As'ari
Erry Putra
Aiman Suffie


LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


18 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Karak Highway ni mmg femes dgn citer2 hantu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...macam macam kisah hantu. Salah satunya volkswagen kuning tu.

      Delete
  2. Dah siri ke 25
    Tak pernah tenguk satu pun lagi

    ReplyDelete
  3. Selalu dengar kat sini ada 'something', ok nak tengok malamni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat situ memang something sangat. Selamat menonton Nona.

      Delete
  4. Seram dan gerun, terbawa mimpi ngeri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok boleh tapi jangan terbawa bawa masuk dalam mimpi.

      Delete
  5. Tengok gambar kak fiza post pun dah seram apatah lagi tengok. Saya pernah kena marah dengan abah sebab dah tahu penakut ada hati nak tengok cerita ni. Sebab saya terjerit. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar tu memang seram. Kalau tengok kena tutup mata bila dia keluar.
      kadang memang camtu, tahu penakut ada hati nak tengok kan. Saja lah nak cabar diri kot kot berani pulak tiber.

      Delete
  6. Alhamdulillah belum pernah alami perkara pelik-pelik di Karak Highways waktu malam.

    ReplyDelete
  7. dorang kene pikir tajuk lain lah kan kalau melibatkan karak highway ni..

    ReplyDelete
  8. Dah jadi tempat legend misteri kat Malaysia dah. Seram ...

    ReplyDelete
  9. highway karak memang penuh jalan cerita yang mistik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe, ,macam macam cerita ada sampai kita pun takut kalau terlalu kat situ kan.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال