Malaysian Ghost Stories Episod 32 : Pelesit

Malaysian ghost stories episod 32 menampilkan kisah tentang Pelesit lakonan Amanda Misbun, Azar Azmi, Razman Mahayuddin, Haeryanto Hassan, Izzmad Harun, Apit Wan Lebo dan ramai lagi. Saksikan Malaysian ghost stories episod 32 Pelesit di Astro Ria atau strim di Astro Go/Ultra.

Malaysian Ghost Stories Episod 32 : Pelesit


Drama : Malaysian Ghost Stories
Episod 32 : Pelesit
Waktu tayangan : 19 Oktober 2021 (Selasa), jam 11:00 malam
Idea asal : Syawal Azrai Mokhtar
Penulis skrip : Amar Amir
Siaran TV : Astro Ria
Pengarah : Eoon Shuhaini
Produksi : Arie Zaharie Production, AA Success Pictures


SINOPSIS PELESIT

Perniagaan Nora mula terganggu apabila wujud gerai baru bersebelahan gerainya. Semakin hari semakin teruk perniagaan Nora sehingga mereka menemukan belalang pelesit yang muncul di gerai mereka.


PELAKON PELESIT

Amanda Misbun sebagai Kak Nora
Azar Azmi sebagai Azizah
Razman Mahayuddin sebagai Bakar
Haeryanto Hassan sebagai Azli
Izmad Harun sebagai Anas
Apit Wan Lebo sebagai Ghani
Sofieya Ridzuan sebagai Pelesit
Azim Yusof sebagai Pekerja Azizah
Han Hanif sebagai Pelanggan 4
Bidin Huzaifah sebagai Din


LAGU TEMA

Tajuk lagu : Tragedi
Artis : Amira Othman
Komposer : Sharon Paul
Lirik : Amira Othman


12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Bila perniagaan terganggu, biasa hal begini terbabit, Wallahu alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitulah kisah yang biasa kita dengar dalam masyarakat melayu. Wallahu a'lam

      Delete
  2. Uishhh, saya seram wooooo bab pelesit..lelagi kalau kat kampung...fuhhhh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu ternampak tu pun dah rasa tak berani nak dekat. Nak bunuh pun ada caranya jugak orang kata.

      Delete
  3. Kalau akt rumah nenek, nampak belalang biasa aje, tapi perasaan tu memacam.hahahaha

    ReplyDelete
  4. Tengok sampai habis. Baru tahu orang bela pelesit susah mengandung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik jugak tu. Yang biasa dengar pasal pelesit ni macam orang hantar sesuatu yang tak elok.

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال