Pertama Kali Cuba Amazin'graze Hazelnut Blackforest Granola

Orang memberi kita merasa, anak buah datang rumah dibawanya buah tangan snek sihat Amazin'graze hazelnut blackforest granola dan buah naga. Tetamu datang membawa rezeki.

Pertama kali saya cuba snek premium, harga boleh tahan mahal juga lepas saya belek dalam internet. Pertama kali juga dengar jenama Amazin'graze ni sebenarnya.

Amazin' graze hazelnut blackforest granola

Dark chocolate granola made with traditional rolled oats, buckwheat and antioxidant-rich chia seeds, mixed with juicy cherries, sweet cranberries, almonds, and crunchy hazelnuts. A guilt-free chocolate indulgence that will have you coming back for more

Traditional rolled oats, honey, non-GMO canola oil, coconut sugar, dark cocoa powder, buckwheat, black raisins, dried cranberries, dried cherries, almonds, hazelnuts, chia seeds, sea salt
.

sumber dari : https://www.amazingraze.com/ph/hazelnut-blackforest-granola-250g

Sejenis malas nak translate, saya copy paste je untuk maklmumat berkaitan produk. Jadi, Amazin'graze hazelnut blackforest granola  termasuk dalam kategori healthy snack lah kan. Amazin'graze low sugar product untuk gaya hidup yang lebih sihat.

Amazin'graze Hazelnut Blackforest Granola

Tengok dia punya rupa paras tu hitam pekat memikat. Amazin' graze review dari saya, of course lah saya suka. Suka rasa dark chocolate pahit pahit tu. Dengan rolled oats yang rangup, kekacang yang sedap dan manisan dari buah-buahan yang ada. Sedap!

Rasa 1 mesti nak lagi. Sesuai jadikan makanan pembekal tenaga semasa sarapan atau tak sempat nak lunch

Amazin'graze Hazelnut Blackforest Granola

Selain sedap dimakan begitu saja, sedap juga kalau dihidangkan dengan susu segar ataupun dijadikan topping untuk kek dan sebagainya. 

Amazin'graze Hazelnut Blackforest Granola

Amazin' graze granola calories mengandungi 230 Calories (Kcal), 5g Protein & 4g Dietary Fibre untuk satu hidangan. 
  • 100% Natural Ingredients
  • No Refined Sugar (Low GI)
  • Pack with Superfoods
Boleh didapati di mana mana pasaraya Jaya Grocer, Village Grocer, Cold Storage, AEON, Caring Pharmacy dan Shopee pun ada. Apa je yang takde kat Shopee? Semua adaaaa...

16 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Ada dark chocolate sedap dan berkasiat, betul memikat, Alhamdulillah rezeki, dapat menikmati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, dark chocolate, kekacang, bijirin dan buah yang berkhasiat.
      Alhamdulillah...

      Delete
  2. sedap buat kudap-kudap juga ni..makanan sihat :)

    ReplyDelete
  3. selalu nampak kat blog Sha. Ter 'racun' jugaklah nak membeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog KakSha Kasihku Amani eh? Memang selalu teracun dengan food review dia.

      Delete
  4. Kudap-kudapan sambil tengok K-Drama hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kudapan sambil buat kerja. Nak layan K-Drama tak menyempat. Hihi

      Delete
  5. Saya pun suka granola...tapi tu la harga boleh tahan,sebab tu tertahan nak beli🤣
    Dah la sedap...

    ReplyDelete
  6. Nampak mewah pek.
    Hehe takut hendak tanya harga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..harga berbeza ikut pasaraya dan online. Boleh survey kat shopee :)

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال