Top 10 Komentator September 2021 Blog Sihatimerahjambu

Agak lambat sikit nak umumkan Top 10 Komentator September 2021 Blog Sihatimerahjambu. Terima kasih pada semua yang rajin singgah, rajin komen, rajin berlalu pergi tanpa pesan dan tak lupa juga silent reader. 

Tahniah untuk Top 10 Komentator September 2021 Blog Sihatimerahjambu yang berjaya masuk carta top komentator bulan September. 

Terima kasih yang masih setia dan tahniah untuk yang baru masuk carta. 

Top 10 Komentator September 2021 Blog Sihatimerahjambu

Mereka semua blogger aktif yang rajin tinggalkan komen. Bukan di blog saya je. Blog blog lain pun ada terpampang nama nama blogger ni. Jomlah singgah blog mereka. Ayuh!

1. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (87 comments)
2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (84 comments)
3. nanieydotcom : www.naniey.com (73 comments)
4. nona sani : www.nonasani.com (65 comments)
5. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (62 comments)
6. Amie : salamisimon1.blogspot.com (57 comments)
7. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (56 comments) 
8. Farrah MF : famf-tower.blogspot.com (54 comments)
9. NadiaJamhari : www.nadiajamhari.com (51 comments)
10. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (51 comments)

Bulan lepas dah bagi kepala blog. Ada yang nak kepala blog lagi tak? Kalau ada yang berminat untuk dapatkan kepala blog, boleh terus emailkan pada saya saiz dan maklumat untuk kepala blog. Gunakan bahagian contact di sidebar.

Saya tak ada idea buat masa ni untuk desain siap siap. Sebelum ni saya ada desain siap-siap, tapi ada yang tak claim. Jadinya, yang berminat bolehlah claim ye untuk top 10 komentator September.

Untuk pemberian hadiah fasa II selepas habis bulan Disember 2021 nanti, jumlah komen terkumpul setakat dari bulan Julai sampai September seperti dibawah.

Top 10 Komentator 2021 (July + August + September)

  1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (222 comments)
  2. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (199 comments)
  3. nona sani : www.nonasani.com (198 comments)
  4. Cik Cappuccino Latte : cikcappuccinolatte.blogspot.com (197 comments)
  5. Amie : salamisimon1.blogspot.com (167 comments)
  6. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (148 comments)
  7. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (133 comments)
  8. nanieydotcom : www.naniey.com (132 comments)
  9. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (92 comments)
  10. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (54 comments)
  11. Farrah MF : famf-tower.blogspot.com (54 comments)
Disebabkan ada jumlah komen yang sama, jadi 11 lah setakat ini.

44 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Fuyo.... tak terkomen kita wak hehehe...
    btw, tahniah kepada semua top2 komentator kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's okay KakRet. Kadang sibuk tak sempat nak menyinggah apatah lagi komen :)

      Delete
  2. Alhamdulillah masih tersenarai.
    Akak guna sahaja signature dan header Fiza yang bulan lepas. Dapat itu pun seribu rahmat. Tq. Bukan kerja mudah untuk reka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih kak menghargainya.
      Sama-sama :)
      Tahniah kak. Kalau nak yang baru boleh email ye.

      Delete
  3. Yeahh... tersenarai juga di nombor yang tercorot...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tahniah juga Ezy selalu singgah sini. Terima kasih :)

      Delete
  5. Nanti ajar ammi camna nak set top komentator by month fiza. Nak keluarkan nama sendiri dr list pun x jumpa lagi ni. Semak je nama sendiri dok situ haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set komentator by month, masuk bulan baru tukar jumlah hari. contohnya 30 atau 31. Exclude_Users tu letak nama sendiri untuk exclude dalam list.

      Delete
  6. Finally Ada saya, okay next target bulan depan akan ada Nadia jamhari dekat July + August + September + Oktober tu, HAHAHA. DAH MACAM MASUK PERTANDINGAN LAH SAYA NI

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay, tahniah! Hihi..target tak salah. Semoga berjaya Nadia :)

      Delete
    2. InsyaAllah berjayaaaa! hahah lagipun blog kak fiza memang menarik lagi lagi bab makanan. haha

      Delete
    3. Tunggu masuk carta lagi satu ye. Alhamdulillah..Terima kasih Nadia :)

      Delete
  7. Terbabas pula babypose, aduhaii, Tahniah kepada semua Top Komentator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..faham..mungkin sibuk sikit bulan lepas tak dapat nak tinggalkan komen lebih.

      Delete
  8. Tahniah semua. Semoga terus saling menyokong satu sama lain.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Kalau rajin singgah dan komen bolehlah masuk senarai nanti :)

      Delete
  10. Tahniah buat semua! Meriah tengok blog macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga sebab singgah sini selalu.
      Kann..meriah blog bila saling mengunjungi.

      Delete
  11. tak pernah jemu-jemu ziarah blog Kak FIza , entri tak membosankan , lagi satu dapat tengok gambar yang cantik-cantik . props gambar memang lawa sangat

    ReplyDelete
  12. Mereka adalah blogger hebat belaka. 😊. Tahniah semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua blogger hebat hebat. Terima kasih Naim singgah sini.

      Delete
  13. Yeayy, ada juga terselit nama akak di situ. Akak datang sini buat terapi mata 'awe' tengok gambar-gambar stunning Fiza. Terima kasih banyak-banyak juga pada Fiza sebab rajin datang berkunjung ke blog akak. Nah, flying kiss satu bakul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Tahniah kak..pertama kali masuk carta. Terima kasih banyak banyak. Dapat flying kiss satu bakul sekali.
      Sama sama :)

      Delete
  14. wah...tahniah kepafa pengomen tegar...
    Tahniah juga untuk Fiza ramai rajin singgah sini .Juga Fiza sendiri yang selalu berkunjung ziarah ke blog rakan-rakan maya.Ni namanya buat baik dibalas baik..Teruskan berkarya dan berkunjungan.👍👍👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga untuk mama cella rajin singgah sini. Alhamdulillah..saling berkunjung bila berkesempatan. Meriah sikit dunia blog.
      Terima kasih :)

      Delete
  15. tahniah kepada semua pengomen termasuk diri saya sendiri. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Tahniah sal. Terima kasih rajin singgah sini jugak :)

      Delete
  16. tahniah semua..
    syu blom tersenarai lg ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga Syu rajin singgah sini. Ada masa bolehlah datang selalu dan komen Syu :)

      Delete
  17. Tahniah semua pengomen tegar. Maaf kebelakangan ni slow sikit blogwalking. Kurang sihat. Bukan merangkak lagi ni, dah mengengsot dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah naniey. Terima kasih rajin singgah sini.
      Semoga naniey cepat sihat. Aaminn...

      Delete
  18. Masih tersenarai ya, ingatkan dah keluar senarai hahaha. Apa apapunn tahniah diucapkan kepada semua! Memang pengomen tegar semuanya :D

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال