Header Ads

LIRIK LAGU PEJAM - KHAI BAHAR & ADIRA SUHAIMI


PEJAM, single terbaharu Khai Bahar berduet bersama Adira Suhaimi. Lagu Pejam mula dilancarkan pada 22 September 2023 di Spotify dan Muzik video rasmi di YouTube channel Nova Music Videos.

LIRIK LAGU PEJAM - KHAI BAHAR & ADIRA SUHAIMI

LAGU PEJAM

Penyanyi : Khai Bahar & Adira Suhaimi
Penulis lirik : Shazee Ishak & Audi Mok
Komposer : Shazee Ishak & Audi Mok

LIRIK LAGU PEJAM - KHAI BAHAR & ADIRA SUHAIMI

Ku Lihat Dia Disisi
Tenang Dibuai Mimpi
Tiba Tiba Ku Terfikir

Tahukah Dia Betapa
Ku Sanjung Dan Ku Cinta
Jika Subuh Tak Memanggil

Pernahku
Pernahku Hilang Yang Tersayang
Harapku
Harapku Mereka Tahu

Andainya Esok Aku Tiada
Mungkinkah Cinta Berakhir Saat Ku Pejam Mata
Andainya Ini Detik Terakhir
Tahukah Dia Ku Cinta
Disaat Ku Pejam

Ku Tak Penat Mengulangi
Dia Yang Ku Kasihi
Kerna Ku Dia Sempurna

Tak Ingin Aku Menyesal
Sekiranya Ku Pergi
Hilang Pula Rasa Cinta

Pernahku
Pernahku Hilang Yang Tersayang
Harapku
Harapku Mereka Tahu

Andainya Esok Aku Tiada
Mungkinkah Cinta Berakhir Saat Ku Pejam Mata
Andainya Ini Detik Terakhir
Tahukah Dia Ku Cinta
Disaat Ku Pejam

Harus Dia Hadapi Hidup Tanpaku, Tanpaku
Mampu Dia Tahan Dengan Cinta Lalu
Jika Tiada Lagi Esok
Mampukah Dia Terima

Mungkinkah Cinta Berakhir Saat Ku Pejam Mata
Andainya Ini Detik Terakhir
Tahukah Dia Ku Cinta
Disaat Ku Pejam

Andainya
Andainya
Andainya
Andainya Ini Detik Terakhir
Tahukah Dia Ku Cinta
Disaat Ku Pejam

MUZIK VIDEO RASMI PEJAM

6 comments:

  1. oohhh.. menyanyi lagi adira ni.. ingatkan nak masuk maharaja lawak pulak lepas ni.

    ReplyDelete
  2. Ihh sedaaap lagunya ๐Ÿ‘. Mellow, tapi enak didengar. Saya lihat juga videoklip mereka, suka konsep vintage macam tu ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik kan konsep muzik video ni. Dua dua memiliki suara lunak merdu, lansung sedap didengar.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.