Header Ads

Selamat Pengantin Baru Buat Blogger Suria Amanda Dan Suami. Jumpa Pengantin Awal Tak Kalut!


Kita baru lah nak merasa nasi minyak kak Suria Amanda. Tup tup sekali encik suami kata kena kerja pula hari Sabtu. Tak dapat lah kita nak menghadirkan diri walimatulurusnya hari ni. Jadinya malam tadi keluar pergi beli hadiah dan hantar terus ke rumah.

Jumpa pengantin awal tak kalut. Gitu! Mujurlah kak SA dan husbandnya tengah lepak-lepak kat luar bawah khemah. Dapatlah kita jumpa sekejap bagi hadiah. Tak berlamaan sebab ada urusan lain dan tak nak menganggu masa pengantin baru. Pengantin pun tak berapa nak sihat. Dugaan di hari bahagia.

Selamat Pengantin Baru Buat Blogger Suria Amanda Dan Suami

Lepas ambil gambar, kita pun berlalu pergi. Tak dapat ambil gambar pengantin dengan baju pengantin di pelamin. Berseri-seri pengantin baru kita ni.

Selamat Pengantin Baru Buat Blogger Suria Amanda Dan Suami

Alhamdulillah... Tahniah akak dan husband. Semoga terus bahagia sampai syurga. Semoga dipermudah dan majlis berjalan dengan lancar hari ni. Aamiin...

Selamat Pengantin Baru Buat Blogger Suria Amanda Dan Suami

Semoga cepat kembali sihat juga. Aamiin...

16 comments:

  1. Waa.. bestnyaa dapat jumpa pengantin baru.. Selamat pengantin baru kak SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tahniah pengantin dan dapat juga berjumpa.

      Delete
  2. Cuya sorang blogger pon tak pernah jumpa ๐Ÿ˜‚ Moga ada peluang juga satu hari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga ada rezeki berjumpa dengan blogger² lain nanti.

      Delete
  3. Oo.. antara yang terawal hadir la ni. Tahniah SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadirkan diri awal sikit sebab tak dapat hadir hari majlis :)

      Delete
  4. Kak SA terlihat berseriiii wajahnya, cantiiik walo makeup dah terhapus ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Inginnya saya bisa hadir juga ☺️.

    Semoga pengantin dilanggengkan pernikahannya, rezeki semakin mengalir untuk keduanya ๐Ÿ™

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan selamat pengantin baru.. Untung la dia pun dpt invitation ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki di jemput tapi tak ada rezeki nak datang ke majlis. Tapi dapat juga berjumpa.

      Delete
  6. Alhamdulillah.
    Selamat sudah SA menjadi raja sehari bersama suami tercinta.
    Rezeki Fiza dapat berjumpa dengan SA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tahniah buat pasangan pengantin baru.
      Dapat juga jumpa kak SA.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.