Design Logo/Watermark klinikmotivasi.com

Bulan february ni agak terkejar kejar nak siapkan tempahan yang ada sampai takde masa nak berblogwalking macam dulu. Ada pulak nanti yang cop Fiza sejenis blogger yang sombong tak nak datang blog orang lain.haishh bukan begitu. Masa tak mengizinkan. Cuma ada masa untuk design dan entri autopublish…

Ranking Alexa azhafizah.com February 2016

Siapa ada tips untuk naikkan ranking alexa? Boleh share tips sikit? Dari tahun lepas kejap naik sikit tapi kalau turun,menjunam terusss...rasa dipermainkan pulak hati kita ni. Tapi untuk rekod performance blog,teruskan juga le. Bak kata alexa pasal ranking ni kejap boleh naik kejap boleh turun seba…

Baru Nak Renew Lesen

Terlewat 15 hari renew lesen memandu. Nak renew masa birthday hari ahad pulak. Lepas tu terus asyik tertangguh je nak renew. Kali ni renew dekat Pejabat Pos je. Masa kat kaunter tu cakap nak renew lesen. Tapi staff pejabat pos tak tanya pulak nak renew untuk berapa tahun. Biasanya kalau renew dia a…

Jawapan Jawapan Yang Salah Semasa Temuduga

Temuduga/interview antara perkara yang Fiza tak suka nak hadap. Bila dah gabra, masa temuduga boleh jadi menjawab entah apa apa. Sebelum temuduga dan dan tu juga sakit perut. Sakit perut sebab takut² kalau tak dapat nak jawab soalan. Sampai bila bila pun Fiza rasa susah nak hilangkan perasaan gemen…

Design Rumah Kampung Yang Dimodenkan

Kalau dulu duduk kampung berumahkan rumah papan rumah kayu teringin nak duduk rumah batu. Tapi bila dah duduk rumah batu, teringin duduk rumah papan kayu pulak dah. Lumrah manusia, mana pernah puas dengan apa yang dia ada. kan! Teringin je la tapi dalam masa yang sama kena sentiasa bersyukur masih…

Pesta Musim Bunga di Eco Majestic Semenyih. Ala Ala Berada di Eropah!

Nak rasa macam berada di Eropah masa musim bunga, datanglah ke Pesta Musim Bunga di Eco Majestic Semenyih. Pertunjukkan Pesta Musim Bunga ni dah bermula dari 13 Februari 2016 yang lepas sehingga 6 Mac 2016. Masih ada masa lagi kalau nak datang ni. Peminat bunga jangan lepaskan peluang ni datang si…

Photoshoot Wedding Yang Style & Editing Gambar Yang Cantik

Teruja tengok photoshoot wedding yang style dan editing yang cantik. Rasa nak repeat buat photoshoot wedding nak style macam ni je! Tapi memang taklah kan. Boleh buat photshoot untuk anniversary nanti pun okay jugak. Larat pulak nak buat style melompat dan style terbang terbang ni. Hanya mampu mel…

Akibat Nama Anak Panjang Sangat

Sekarang ni dah jadi trend letak nama anak panjang panjang. Macam macam nama ada, sampai susah nak menyebutnya. Ada juga sesetengah parents yang letak nama pendek je contohnya macam Muhammad, Hud dan sebagainya.

Bagi parents yang suka bagi nama panjang panjang tu kena fikirkan juga akibatnya akan …

Singgah Sebentar di Taman Esplanade Kuantan

Entri penutup percutian di Kuantan. Rasa sayang pulak nak tinggalkan Kuantan. Tak puas kot bercuti kat sini. Nak makan lagi makanan yang sedap sedap! Sebelum keluar dari Kuantan sempat lepak singgah sebentar di Taman Esplanade Kuantan ni.

Entrance Huruf  Kuantan tu dah takde, musnah akibat banjir …

Kulacakes Cafe Hipster. Nikmati Mango Cheese Cake yang Sedap!

Kalau dah sampai di Kuantan tu, tempat wajib korang singgah adalah Kulacakes Cafe. Salah satu Cafe Hipster yang menyediakan Mango Cheese Cake yang sedap ya amat. Bukan tu je sedap, semuanya menu yang ada pun sedap buat korang rasa nak order semua. Fiza tahu tempat ni pun sebab tengok ramai sangat …
back to top