Menambah Umur. Happy Birthday Sihatimerahjambu!

Sunday, February 07, 2016

simple celebration berdua je


7 February 2016, menambah setahun lagi umur. Apa ada pada umur. Tetap sweet seventeen! Seriuosly! Ada satu hari tu pergi klinik, doktor cakap"awak nak mc tak hari ni tak pergi kelas?" Errr..terkedu nak menjawab soalan doktor. Hanya mampu jawab, takpe doktor saya surirumah duduk rumah je tak perlukan mc. Doktor pulak terkedu dengar jawapan then tengok Fiza macam percaya tak percaya je. Terkejut la tu I is nampak macam budak sekolah kan. ok adil sama sama terkedu!

Panjang pulak intro. Alhamdulillah dipanjangkan usia. Semoga dengan bertambah usia, bertambah juga segala kebaikan, bertambah rezeki, bertambah ahli keluarga, bertambah kesihatan yang baik, bertambah kasih sayang, bertambah semuanya yang baik baik. Aaminn...

Doakan yang terbaik buat Fiza. Terima kasih untuk doa kalian.

13 comments

  1. Selamat Menambah Umur Fizah.. Bertambah Umur bertambah keberkatan,rezeki dan amalan.insyaAllah..^^

    ReplyDelete
  2. happpy birthday ! ain punya birthday esok :)

    ReplyDelete
  3. slamat hari lahir akak.. smoga hepy slalu bersama insan trsayang.. :) sedapnya kek tu. hehe

    ReplyDelete
  4. Ya, syukur masih sweet seventeen !
    Selamat Hari Lahirrr sis !!!
    Smg segala impian dan harapan terrcapaiii , bahagia dunia akhirat, amin !


    (h)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.