Design Watermark Ciksepet.com

Tuesday, February 16, 2016

Lately agak sibuk menyiapkan tempahan design sampai tak de masa Fiza nak berblogwalking dan membalas kunjungan kengkawan blogger. Maaf ye. Bukan sombong ke apa cuma kekangan masa. Kalau banyak masa, tak payah disuruh. Memang singgah je blog korang. 

Maaf juga kalau ada yang jemu dengan entry artwork Fiza ni. Ini untuk update portfolio Fiza supaya memudahkan customer nak tengok contoh contoh kerja. Nak combined semua perlukan masa juga. Bila dah ada dalam blog senang nak cari. 

Design watermark ciksepet.com tema dia lebih kurang watermark inaainaa.com yang Fiza buat sebelum ni. Yang sama nya sebab bentuk bulat. Bulatan pun tak sama sebab ciksepet satu line bulatan je. Cuma tema ala ala macam retro lah yang sama. Simple watermark yang diminta oleh ciksepet. Siap!


Terima kasih order lagi Lisa!

www.ciksepet.com

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.