Coffee and Donut Ali YehYeh

Saturday, February 06, 2016

Sesuatu yang rare mesti akan jadi viral dan ramai yang mencari kerana nak mencuba. Sekarang dah jadi fenomena air kopi & teh style Starbucks di Malaysia. Itu dah biasa kita nampak orang jual merata rata tempat dengan pelbagai nama. Nak kelainan sikit, Ali YehYeh buat style baru jual kopi dengan pakej donut sekali.
Tengok donut dia gebu dan full topping.

Siap ada perhiasan lagi tu. Budak budak mesti suka beli.




Okay jugak pakej macam ni kan. Disebabkan jualan menggunakan food truck, makanya tak dapat dikenal pasti lokasinya sebab akan berubah-rubah tempat. So kalau korang rasa nak mencuba kena lah follow ig Aliyehyeh. Fiza view website dia takde ape. So untuk maklumat lanjut dan up to date maklumat kenalah follow instagram : Aliyehyeh
Sumber gambar dari facebook
Jangan lepas ni ada yang tiru pulak style camni :p

4 comments

  1. sedapnya.. idea menarik.. kan2. jgn lepas ni tiru ni pulak. hehe

    ReplyDelete
  2. Serious nampak unik, kenyanglah kalau dah amek pakej nii, hehe ~

    ishh, sedap nampak, lagi lagi kalau donut tu lembut lahhh ~

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.