Majlis Pertunangan dan Malam Berinai Shaheizy Sam dan Syatilla

Sunday, February 07, 2016

Meriah tengok majlis pertunangan dan malam berinai Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin di Bukit Jawi Golf Resort, Pulau Pinang. Tak sabar nak tengok majlis pernikahan esok dan juga majlis resepsi sebelah perempuan keesokan harinya.

Majlis resepsi sebelah pihak lelaki  pada 14 Februari di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur dan majlis meraikan peminat pada 20 Februari. Fuhhh..banyak betul majlis dorang kan. Orang kata, ini lah rezeki kahwin kan. Dengan tajaan lagi memang untung.

Tengok gambar majlis pertunangan dan malam berinai #samtilla

Kejap je jadi tunangan orang, esok bakal jadi isteri pulak. Cantik Syatilla. Fiza suka warna baju dia. Dusty purple.




Sumber gambar dan info myartis.com
Semoga pernikahan mereka esok berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan.


4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.