Akar Kopi Cafe, Cafe Hutan Dalam Bandar

Thursday, February 25, 2016

Malam pertama bercuti di Kuantan sempat jalan jalan kat bandar Kuantan. Nampak pulak Akar Kopi Cafe ni. Macam menarik je kalau singgah kejap . So kamiorang singgah kejap untuk takeaway memandangkan hujan dah rintik rintik pulak. 


kalau nak mudah cari, cari je UOB Bank ni. Sebelah je.

Menu semua simple simpe dan harga sangat berpatutan. Of courselah kamiorang beli kopi. Nak rasa sedap ke tidak kopi kat sini.

Sempat jugaklah snap gambar view kat sini. Macam dalam hutan kan? Hutan dalam bandar ni. Betul betul tepi jalan besar je. Dekorasi pulak bertemakan hipster. Tengok je la dia punya tempat duduk tu. Guna tong drum. Menarik kan?


Kopi dia memang betul betul kaw. Alah macam kopi zaman dulu yang orang kampung suka minum. Kopi original kaw ni. Lulusss bro!

Akar Kopi Cafe
2-8, Exit Jalan Teluk Sisek, 25050 Kuantan, Pahang, Malaysia
Phone:+60 13-953 1526

3 comments

  1. First time dengar..belum pernah lagi tengok blogger update psal ini.

    ReplyDelete
  2. air lebih mahal dari nasi lemah hahaha,, tapi still murah akar kopi ni,, moga terus maju,,

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.