Design Watermark Fifiy-Fitrianiee.blogspot.com

Sunday, February 21, 2016


Design Watermark Fifiy-Fitrianiee.blogspot.com lain sikit dari design yang pernah dibuat sebelum ni. Idea asal dari contoh yang diberikan oleh Fifi, cuma berbeza dari segi corak dan tulisan. Walaupun macam banyak sangat info kat watermark ni tapi masih nampak design yang simple tak terlalu crowded pada Fiza. Just nice! Tak tahulah pada mata korang macamana.

By the way, Terima kasih Fifi for your order!


Mesti Fifi dah cuba letak kat gambar gambar dalam blog dia. So bolehlah terjah blog Fifi.

fifiy-fitrianiee.blogspot.com

4 comments

  1. cantik la....hihihi..nak tanya...kalo nak tempah nak buat macam tu berapa harganya.....??

    ReplyDelete
  2. lawa design ni..

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.