Bobber Grip (Floating Handgrip) Accesories Wajib Ada Untuk Pengguna GoPro, SJ Cam dan Xioami Yi

Thursday, February 11, 2016

Tambah satu lagi accesories untuk baby Hero4, beli Telesin Bobber Grip (Floating Handgrip) untuk kegunaan di tempat mandi manda. Kelebihan bobber grip adalah kemampuan terapung dipermukaan air dan fungsi warna kuning tu untuk memudahkan kita nampak dengan lebih jelas.

Manalah tahu kan kot kot kalau terlepas masa mandi manda tu, takdelah tenggelam terus. So Bobber Grip antara accesories yang wajib ada untuk pengguna GoPro, SJ Cam, Xioami Yi dan yang sewaktu dengannya.



Cuma bobber grip tak boleh expand panjang sebab design dia memang untuk floating. Pemegang jenis rubber lebih mudah kita nak grip dengan lebih kuat. Design pun comel. Fiza beli brand Telesin lebih murah berbanding GoPole. Untuk accesories ni beli yang bajet je.
Sumber dari instagram theOfizz

Bila terapung dia akan jadi macam ni. So memudahkan untuk kita nampak dan grab.
Sumber dari cariaan google

Untuk pembelian online dan offline, korang boleh terjah

Instagram

www.instagram.com/lenspod

Lokasi
THEOFIZZ 
Vape Lounge . SJCAM Malaysia . Lenspod . Mayhem Fixed
NO.24A , JALAN RENANG 13/26, 
TADISMA BUSINESS PARK, SECTION 13, 
40100 SHAH ALAM SELANGOR

Contact
+6017-257 5378 AZHAN

Waktu Kedai Beroperasi
11AM - 10PM (MON-SAT)

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.