Percutian bajet dengan harga serendah RM90 di Emi Rihani Beach

Monday, February 08, 2016

Masih dalam mood cuti lagi. So kita cerita pasal cuti cuti je la. Kot la next cuti boleh pergi. Nak booking sekarang memang tak menyempat lak. Confirm fully booked tempat tempat percutian. Lagi lagi yang bajet ni. Kalau korang nak percutian bajet di Kuantan, Pahang. Korang boleh bercuti di Emi Rihani Beach Resort


Kita layan gambar je la ye memandangkan info tak berapa nak cukup. Apa yang best kat sini sebab dekat dengan pantai. So agak agak nak lepak tepi pantai bebila masa je boleh.



Swimming pool haruslah ada. Kalau taknak mandi pantai, boleh berendam dalam swimming pool je.



Harga penginapan, boleh check dalam gambar bawah ni.

Harga serendah RM90. 

Lokasi
Lorong Cempaka 1, Kg Cempaka, Tanjung Sepat Kuantan Pahang. 
Contact
019-3134890/ 013-338851/ 012-226 2145

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.