Shampoo Untuk Yang Bertudung

Friday, February 19, 2016

Perempuan bertudung tak lari dari masalah rambut. Kalau masih tak jumpa penyelesaiannya, korang boleh cuba Habbatus Sauda' Hair Treatment 2 in 1 shampoo + conditioner dari Nurraysa Beauty. Shampoo dari bahan bahan semulajadi yang terbaik untuk kesihatan rambut.

Sebenarnya Masalah rambut wujud akibat banyak faktor. Antaranya:
-Penggunaan bahan kimia
-Produk cucian yang tinggi kimia dan tidak sesuai
-stress
-keturunan 
-tyroid/cancer 
-kemalangan
-badan terlalu panas dan banyak angin 
-kerap memakai topi atau penutup kepala ketika cuaca panas.
-memakai tudung ketika rambut basah 
-masalah hormon 
-menopause 
Dan banyak lagi...

HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT 2 IN 1

Syampu ini sesuai bagi : 
~ semua peringkat umur(7 tahun keatas) dan jantina ..syampu keluarga
~ merawat kegatalan kulit kepala
~ merawat masalah kelemumur
~ merawat dan mengurangkan masalah keguguran rambut.

Kandungan

BETAINE 
~ agen yg menguatkan akar rambut juga mempunyai vitamin B yg berkerja dari dalam dan luar rambut.

CUKA LEMON 
~ Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
~ Mencegah kelemumur.
~ Mencegah keguguran rambut
~ Mencegah rambut kering & kusam.

CUKA DELIMA 
~ Mencegah keguguran rambut.

D PANTHENOL 
~ Ia meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar.
~ meningkatkan penghidratan pada kulit.
~ Mengurangkan gatal & radang kulit.
~ Mempercepatkan kadar luka epidermis(penyembuhan).

HABBATUSSAUDA OIL
~ Membantu merangsang pertumbuhan rambut dengan lebih cepat.
~ Memperkuatkan akar rambut.
~ Meregenerasi rambut yg mula memutih.
~ Mengurangkan rambut gugur.

KALSIUM IKAN
~ Membantu pertumbuhan rambut.
~ Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru.

MENTHOL CRYSTAL
~ Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala.

SALICILIC ACID
~ Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
~ Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala.

Kalau dah bahan bahannya terbaik, inshaAllah akan memberikan kesan yang baik. Kenalah cuba, baru tahu helok ke tidak. Untuk pembelian boleh terus whatsapp di contact number dalam gambar tu ye.


6 comments

  1. based habatus sauda
    kena try ni :)




    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.