Design Cover CD Discovery Perlis 2017

Thursday, February 04, 2016

Diberi peluang untuk menyumbang karya Design Cover CD serta bekerjasama dalam menjayakan Projek Discovery Perlis 2017 dengan tagline 'Jengoi Jengoi Perlis'. Projek Discovery Perlis bertujuan untuk memperkenalkan Perlis sebagai tempat perlancongan utama khususnya di Malaysia.

Dokumentari ni akan memperkenalkan tempat tempat menarik di Perlis yang belum dikomersialkan oleh Kerajaan dan akan ditayangkan semasa Majlis penutup Program Perlis SL1M yang dihadiri Raja Muda Perlis dan Jabatan Tenaga Kerja Perlis sebagai tetamu kehormat.

Alhamdulillah diberi peluang sebegini besar untuk company sendirian berhad macam Azhafizah Network ni. Terima kasih buat blogger Amalina Nadri sebagai Manager Marketing Project yang telah merisik diri ini dan memberikan kerjasama yang baik.

Setelah beberapa draft, inilah Design Cover CD Discovery Perlis 2017 atas pemilihan semua pihak.
http://www.azhafizah.com/
takde gambar CD, gambar piring hitam pun bolehlah..janji nak tunjuk design cover tu je.

Semoga projek Discovery Perlis 2017 berjalan dengan lancar dan berjaya dengan jayanya.

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.