Design Logo/Watermark klinikmotivasi.com

Monday, February 29, 2016

Bulan february ni agak terkejar kejar nak siapkan tempahan yang ada sampai takde masa nak berblogwalking macam dulu. Ada pulak nanti yang cop Fiza sejenis blogger yang sombong tak nak datang blog orang lain.haishh bukan begitu. Masa tak mengizinkan. Cuma ada masa untuk design dan entri autopublish je.design pulak memerlukan masa yang lebih untuk fikirkan idea. Harap mengerti ye semua.

Design logo/watermark klinikmotivasi.com antara artwork terkini yang baru siap minggu lepas.


www.klinikmotivasi.com

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.