Singgah Sebentar di Taman Esplanade Kuantan

Friday, February 26, 2016

Entri penutup percutian di Kuantan. Rasa sayang pulak nak tinggalkan Kuantan. Tak puas kot bercuti kat sini. Nak makan lagi makanan yang sedap sedap! Sebelum keluar dari Kuantan sempat lepak singgah sebentar di Taman Esplanade Kuantan ni.

Entrance Huruf  Kuantan tu dah takde, musnah akibat banjir sebelum ni kot. Kat sini takde apa selain menikmati pemandangan sungai Pahang yang cantik ni. Ada kapal lalu kat sini tapi masa ni takde pulak.


Panjang jugak sidewalk kat sini. Jenuh jugaklah kalau nak saja saja jalan jalan tepi Sungai ni. 

Cuaca pun tak mengizinkan kami duduk lama lama kat sini. Lepas ambil gambar terus gerak balik rumah. Janji dapat singgah sekejap pun cukuplah.

Balik dari Kuantan Fiza demam dan cirit birit sampai 3 hari macam tu. Macam tahu tahu je Fiza nak rehat lebih. Adeshhh..mungkin sebab makan macam macam kot. Memang betul betul Fiza berehat cuti lepas tu. Tapi nasib baik husband okay je walaupun makan benda yang sama. Kalau dua dua kena memang tak tahu nak cakap. Perut sensitif pulak kan.

---------------------------TAMAT ENTRI BERCUTI DI KUANTAN---------------------------

7 comments

  1. salam jumaat,
    cantik tudung beli aritu kan hehe..
    zaza pun dh lama tak jejak kuantan huhu..

    ReplyDelete
  2. waa lama juga x jejak kaki dkt pahang nie.. hehe..

    assalam jemput join segmen
    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.