Hadiah GoPro Hero4 Silver Dari Husband

Monday, February 08, 2016

Alhamdulillah ada rezeki dapat jugak merasa miliki GoPro Hero4 Silver hadiah birthday semalam dari suami. salah satu gajet yang ada dalam wishlist Fiza tahun ni. Tercapai juga akhirnya. Tapi bukan surprise la sebab masa nak beli pun Fiza ikut sekali. Memang takde surprise bagai pun. Terima kasih husband!


Lepas ni bolehlah beraksi dengan menggunakan GoPro sahaja. Gambar lebih cantik dan sangat berguna ketika travel. Harap tahun ni dapat travel banyak tempat. Jika di izinkan oleh Allah SWT. Kita hanya mampu merancang. Allah adalah sebaik baik perancang. 

Nanti Fiza share kat mana nak beli GoPro yang original dari trusted distributor Malaysia dan juga accesories ni. Sebab beli kat kedai yang berlainanan.

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.