Mangala Resort & Spa Tempat Sesuai untuk Bercuti sambil Berehat dan Memanjakan Diri.

Monday, February 01, 2016

Macam menarik je bercuti di Mangala Resort & Spa Gambang, Kuantan Pahang ni. Mana taknya, tempat ni cantik dan sesuai sangat bercuti untuk merehatkan serta memanjakan diri sebab ada spa! Selain mempunyai spa, Mangala Resort & Spa mempunyai tarikan yang tersendiri iaitu keunikan design resort, suasana yang mendamaikan dengan alam semujadi serta permandangan yang menarik. Bak kata, sejuk mata memandang.


Memorable Events
Mangala Resort & Spa especially appeals to groups seeking a relatively isolated destination in natural surroundings. While secluded and surrounded by nature, the resort offers the latest facilities and services and is just two hour's drive from Kuala Lumpur.-Mangala Resort & Spa.
Speechless tengok permandangan yang sangat cantik ni.  

Sekitarnya terdapat landskap yang cantik dan terjaga.


Bilik yang luas, selesa dan bersih. Gerenti puas hati kalau stay kat bilik ni.

View dari dalam bilik pun cukup cantik! Pepagi dah boleh jamu mata dengan pemandangan luar yang cantik tu.

Lengkap dengan pantry.


Bertambah seronok boleh berendam dalam bathtub lama lama



Sangat tenang dan relaks kalau menginap di Mangala Resort & Spa ni melihat dari segi suasana dan sekitarnya. Kalau dapat merasa bermalam di sini, mesti lagi best! Agak agak ada bajet lebih dan tak tahu nak menginap kat mana di area Kuantan ni, haruslah cuba menginap di sini.

Website
www.mangalaresort.com

Lokasi
Mangala Resort & Spa
Lebuhraya Tun Razak, 26300 Kuantan
Pahang Darul Makmur, Malaysia.

Contact
+609 505 7788
 +609 505 7799

Email

sumber gambar dan maklumat dari website Mangala Resort & Spa

3 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.