Akibat Nama Anak Panjang Sangat

Friday, February 26, 2016

Sekarang ni dah jadi trend letak nama anak panjang panjang. Macam macam nama ada, sampai susah nak menyebutnya. Ada juga sesetengah parents yang letak nama pendek je contohnya macam Muhammad, Hud dan sebagainya.

Bagi parents yang suka bagi nama panjang panjang tu kena fikirkan juga akibatnya akan datang. Bukan tak boleh nama panjang panjang ni. Boleh je. Tak salahnya cuma biar melampau panjang. Kalau tak, jadilah macam ni. Inilah akibat nama anak panjang sangat.





Kalau macam ni punya melampau. sampai bila pun tak terhafal nama sendiri. kui kui kui.

9 comments

  1. hahha, yg ni mmg klakar, ksian kat ank name pjg sgt :p

    ReplyDelete
  2. lawak jgk kartun dia nih..nama panjang sangat siap ada elsa ngan mulan lagi..memang kesian kalau macam nih..panjang tuh satu hal..maksud nama tuh apa plak kan.

    ReplyDelete
  3. kena fikir anak nk sekolah nnt. kesian budak nak tulis nama sndiri panjang2..

    ReplyDelete
  4. BETUL TUU,ada yg pnjang sampai kena behenti amik nafas nak bacaa

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.