Kek Turkish Indulgence Sedap! Tapi...

Monday, February 08, 2016

Agak lama sebenarnya tak membeli kek Secret Recipe favourite semua orang. So decide birthday tahun ni beli kek slice je. Lagipun celebrate berdua je pun. Fiza pilih kek Turkish Indulgence sebab Fiza suka bawah dia ada campuran kekacang, marshmallow dan coklat keras. Yang berlayer layer tu toksah cakap lah dia punya sedap. Memang sedap!

Tapi.... apa yang tak bestnya sebab rasanya size 1 slice ni macam dah mengecil je, harga pulak dah mahal. Harga RM11:80 kalau tak silap. Kalau sebelum ni murah sikit dari tu. Agak costly kan. Layan je sebab bukan selalu beli pun cuma kerugian sebab harga dan kuantiti. Yang tak ruginya sebab sedap!


Korang rasa pulak camne?

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.